Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uff moram ovo iskoristiti,jer sutra mi dolazi mali burzer od tetke ima 12 godina,ali bice svsta,aje idmeo vamo-tamo,i cuvam ga sve do 1.septa,dok mu ne pocne skola!Sedece mi na kompu,i kako da ga skinem sa kompa zao mi ga a drugom prilikom bih bacio sa kompa naglavacke!Mali jeste vrag boziji,gori od djavola,ali hm.........LJUBI GA VELIKI BURAZ.......zato ovo iskoriscavam
@Cale
GDe su bili,aje cale deca te lupaju po dzepu idi im kupiti dva nova kompa pa ih umrezi,pa kada malisani sednu caleta cemo videti oko ponoci!Aje nova jasa,patike,majice,pantalone......SKOLA BRE CE DA POCNE,kako da dobiju devojke Cale!

Pomirili se brat i snajka,...nadam se da ce potrajati sad ova sreca njihova,al' mi nesto sumnjivo,...bilo bi dobro da se mali promeni i da ostanu zajedno,..danas sam se nagledala njenih suza i bezbroj izjava ljubavi,posle lude prepirke,...pomirise se... :lol:

Ziveo jedan machor u firmi,svi su mi pricali o njemu,kako je dresiran,kako je pametan,...udare ga kola i jedan radnik izvadi iz svog dzepa 15.000,00 dinara i plati operaciju gde je machoru ugradjena shipka u levu nogu,...Machor se oporavio,sve ok,za 7 dana od danashnjeg dana je trebao da ide da mu se vadi ta shipka,..Pre neki dan,kad sam dosla u firmu,muvao se oko mene,trazi da jede,ja mu nisam odmah dala,pa me ujeo,...Danas me taj chovek koji je platio operaciju "upozna" sa njim,da me vishe ne ujeda,...mazili smo se,sedeo mi u krilu celo radno vreme,gleda machor u monitor,slikala sam se sa njim,...I krenem kuci,...dotrchava chuvar i govori da je Laza umro,uginuo,...kaze.."...samo smo ga nashli ukochenog na sred dvorishta,..."
Prvo nisam verovala,posle sam morala da saopstim tom choveku da mu je machor umro,...pretpostavljamo da je pojeo otrov za pacove i misheve,...Onda sam sebe ubila u pojam da sam ja BAKSUZ i da od kako sam doshla,...ma ne znam,...slikala ga,hranili smo ga,..ljudi su me upoznali sa njim da me ne napada vise,...pokazali mi trikove koje ume,sve kako je izdresiran,..nisam verovala da je machor izdresiran,...jeste,sve slusha,....
Isplakala sam Boga Oca zbog machora,...nije mi jasno,ja sam baksuz,...zashto bash sad,bash on,...zashto....nishta mi nije jasno,....Opsta tuga u firmi,svi su ga voleli,bio je maskota,sad ga vishe nema,... :-(

Pozz Lazo :cry: :cry: :cry:

luckastalutkica:
Uvek ce postojati oni ljudi koji ce zeleti da vas ispale,ali uvek se postojati i oni koji ce zeleti da vas zaista vide, nemojte iz straha da budete ispaljeni i zajebani da odbijete one koji vas vole.
Svaka ti je vala na mestu!Ne znam da li zbog kise ili y.... li ga sta ,ali se osecam ispaljena & pozeljna u isto vreme,nazalost....................lepo ti je ovo.....

..prehladjena sam..pokusavam da ubacim u glavu gomilu jednacina a ne ide mi ....ne mogu da zamislim furnirske nozeve...net mi jedva ucitava strane...
...sve u svemu smorila sam se...

Izashla ranije sa posla zbog temperature,ledara mi na gajbi,trese me groznica,Rea mi pojela linoleum od dosade jer ne moze napolje od kishe(treci put da cu da stavljam novi linoleum...),a ja jedem indijske orahe od muke :lol: treba da sredim gajbu malo,a mrzi me sad sve,...odavno nisam videla da kisha ovako pada,celu noc i ceo dan,..majko mila,..avgust :roll: blaH :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back