Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako su neki ljudi doooosadniiiiiii!!! kako je uzasan osetjaj kad prichash sa nekim ili chitash postove nekoga ko ni jednom jedinom rechju nema ni najmanju najpriblizniju motj da te zainteresuje... i oni momenti kad ti ljudi misle da su zanimljivi... i ''fore'' profesora, koje su dosadne jer su i oni sami dosadni... boze kako neko moze toliko jednolichno dosadan da bude...

Izbise mi lepe pare iz dzepa. Dusa me boli.
Za divno cudo na svim salterima ljubazno osoblje :shock: , i taman kad sam se tome obradovala, oladili me dusmani. :-(
A o smaracini da ne pricam i guzvi u saobracaju. Od jutros sam dva puta isla do grada i to kolima, stigoh pre sat vremena.
Jedva cekam sutra da sve zaboravim.:|

Pod utiskom od nocas i od sinoc...
Tek cu sad sve to da isprevrcem po svojoj glavi...
Ne mogu jos da povjerujem da je bio ljubomoran, da mi je rekao da mu znacim i

da se zaljubio
40.gif

Potvđeno je, već je na autopsiji i toxilološkoj analizi.
Da nije možda "Umro nije, dok je srpstva i Srbije"? Lolić...

UPP: Popravio automobil. Niko ko me je zvao nije pominjao smrt dana i Slobodana...uskoro će ručak

snaja88:
Umro NAJVECI HEROJ srpskog naroda!
Ma sta lupetas dete!Nemas pojma sta je on napravio ,...na njegovom kraju 5.Oktobra imala si samo 12 godina.....e sad sto su ti mama i tata socijalisti pa ti napunili glavu glupostima,to je druga stvar....razmisljaj svojom glavom.Da se secas vremena vladavine doticnog ne bi pisala takve gluposti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back