Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam čizmice i činilo mi se da sam pola Lilija ponela sa sobom i još neke stvari - i slučajno sam naišla na one slikovnice Maja... koje sam imala kao mala i iz kojih sam učila da čitam i morala sam da ih kupim :lol:

Šta je bre ovo od jutros?
Samo mi zvoni telefon i slušam najdivnije vesti i najdivnija dešavanja :lol:
Idem ja da se spremam - ovaj dan obećava... Čim sam preko noći kenkava - ujutru krenu da se dešavaju divne stvari! Dobro, lupila sam - nema to veze al' idem da se spremam :D

Prehladjena sam, boli me glava, suze mi ochi...ne mogu zbog toga ici na rock zurku u jednom klubu u gradu...a tako mi se ishlo...
:cry:
Uz to imam da prevedem 30ak strana sa engleskog na srpski, onda da prochitam "Revizor" i napishem sastav etc...

Taman sam mislio da sam skinuo sa q. sva sranja od filmova, jer sam sve dobre odgledao unapred, kao onoo moram da gledam "Grbavicu" u ponedeljak. Odvratno...
E, dobro, al zato idemo sa Dekijem u "Tasos", pa ćemo da klopamo super, i pijemo vino sa Krita : )

Pozoristance "Puz"...predstava "Princeza na zrnu graska"...
...rekacija mog trogodisnjeg sina na scenu i glumce je utisak meseca a ne dana...
...nije trepnuo...inace je dete hiperaktivno...hiperhiperhiperaktivno...
...od sada predstave svaki dan... :D

pitam li se kako prezivljvash sa decom!Ja sa svojim bratom od tetke koji ima 5 godina,setamo se mi,ja sam imao 500 dinara u dzepu!Vidimo dete nosi balon sundjer boba,ona kaze ocu balon,a ja se pravim lud oces oces,dodje drugi isto mu kazem,dodje treci cetvrti i peti,i on pocne da se dernja,a mene boli glava,i kupim mu balon koj ikosta 180 dinara!I ode mene cela sljaka!E od sad cu da kupim one glupe balone,jao ne ,jao ne,pa on je kod mene veceras prespavao,jao ne on tamo spava sam,skroz sam zaboravio!Moram da ga cuvam i sutra i preksutra,sve do petka,pa ode meni cela sljaka!Ali kupicu ja te balone!pa cu da mu naduvavam!Videce on!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back