VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
Kao... sam sam master-rogue u virtuelnom svetu. Tee...
No one cares.. and no one should.
I need blood.
No one cares.. and no one should.
I need blood.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čak ni ja ne mogu TOLIKO da pričam
( mogu, mogu, samo se zapetljam na kraju, posustanem, bolje ipak u RL viđanje
)
Što, divlja?divlja u srcu:Nikad gora publika na Festu.![]()
Betty:Što, divlja?
divlja u srcu:Zato sto zvone mobilni telefoni, zato sto se ljudi jos javljaju na pozive i pricaju, zato sto dolaze da gledaju filmove koji ih ne zanimaju, pa pricaju sve vreme i jos uzvikuju "ubite reditelja!". Ako ti se ne dopada izadji napolje! Kad veceras nisam poludela necu nikad! :|

!!!!Betty:pa šta si to gledala, hebote :shock: Što da ga ubiju?
divlja u srcu:Gledala sam Vreme za ljubav. Tri ljubavne price, druga je bila u vidu nemog filma. Valjda im je bilo dosadno.
Dvoje iza mene su opušteno pričali 15 minuta (sedela sam dosta napred, u mom redu nije bilo nikoga, a iza samo to dvoje).
MOREE!!!!CaLiMeRo:Dvoje iza mene su opušteno pričali 15 minuta (sedela sam dosta napred, u mom redu nije bilo nikoga, a iza samo to dvoje).
Onda sam se ja okrenula i gledala ih netremice jedno pola minuta.
Onda su se pokupili i izašli napolje.
Posle je, iz reda pored mene izašao lik koji se opušteno javio na mobilni usput...![]()
![]()
![]()
Ja to ne razumem. Mislim činjenicu da dođeš na film koji te ne zanima, pa još se opustiš i ćaskaš kao u kafiću. Valjda bar otprilike ZNAŠ šta možeš od nekog filma da očekuješ.
Ovo je bio baš lep azijski film... poetičan nekako... Ako to ne voliš, pali sa filma.
Čini mi se da je publika u DKC-u je mnogo više publika stvarnih ljubitelja filmova nego ova u SC... to govorim na osnovu 15-ak filmova koje godišnje pogledam na FEST-u.