Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...napravio sam deci policu za PS2 i TV...

...jos samo da im kupim iste...
024.gif

Nas 24 u razredu..............niko nije uradio zadacu,dosla profesorica pita "ko nije uradio"-kad svi digose ruke u zrak..................pa zena je jedno 10minuta blejila ko krava u sarena vrata,a mi joj se smijali u facu!!!!!!

Jel moze i utisak noci? Posto sam za dan svoj utisak (utiske ispucao).
Ucim neke "zadacice", treba mi vrednost koja se racuna: iz "prostog" izraza se nadje vrednost, pa se sa njom "udje" tabelu iz koje se "izadje" sa 3 vrednosti i onda sa njima u dijagram koji se sastoji iz 4 dela. Mora se pratiti oznacena putanja i zatim izlazim sa jednom vrednoscu koja mi uopste ne treba. A da utisak bude veci: ispit je sutra :-)
Sva sreca pa je to jedan od laksih. I onda pitaju sto su intelektualci tako izgubljeni?!?

Danas sam, cekajuci bus, spazio vevericu kako trci pored puta u potrazi za hranom i taman se obradovao sto je vidim, posto ih mnogo volim, kad ti nalete neki "kadet" i spljeska je u sekundi.
Zivi se brzo, nema se vremena. Jel tako narode?

Pa, dobro bre... јebemlivammamicu onu pseću!!!
DOKLE BRE! Dokle bre vise tog startovanja na sred Slavije u po bela dana, pichka li vam materina kereća! Nasta bre to lici, јebote... kakvo je bre to izuvanje, ja posten akademski gradjanin, drkate me tu u zdrav mozak... svet me gleda ko posldenjeg sitnog kriminalca... sta sam ja bre ovde, dezurno sumnjivo lice, sta!? Zena tamo vodi sincica, kao ono sklanja ga, nemoj da gledas, ono je zli decak... Jel mene neko zaјebava ovde ljudi, sta je bre ovo skrivena kamera... dobro me do gaca nista skidali... trazite drogu na sred Slavije u po bela dana... more јebemlivamsvepospisku...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ajde, ajde... nek mi neko kaze ovde od postenih forumasa, evo pogledajte mi sliku u profilu, jel sam ja sumnjivo lice? Ajde, molim vas!!!

U pichku mater vise... :roll:

Kakv utisak dana,tek sam ustao. :D:D

@KLL

Ako mene pitas ja bih i u stanicu priveo i zadrzao u pritvoru mesec dana. Da ne utices na svedoke.
Tako da znas da su cika milicajci bili jos i fini prema tebi. Nemoj ti da se pravis blesav,znas?! :lol: :lol: :lol: :lol:

blokada grada , deo oko SKUPSTINE :))))))

@PLES ti se ne pravi blesav ......ne diraj @KLL ti si kriminalac najveci na forumu ..... onu tvoju sliku u panciru stavicu na temema Avijacija i Vojska ........sta mislite o stranim placenicima :))) ????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back