Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nina2:
Praznik u Sloveniji, Presernov dan, dan kulture.

Nemoguce je biti napolju, bas nesto kontam da vec mesecima temperatura nije presla u plus...ili je minus ili je nula. Osecam se kao da sam u Sibiru.
Oh...nisam znala

Imala sam danas cak volje da idem u teretanu...
Gdje je POP_MARE?
Pope, bila sam skoro dva sata u teretani...30 minuta na stepu...50 minuta na crosstraineru...i ostatak na spravama...
Pope, pohvali me MOLIM TEEEEEEEE

hih...danas je sjajan dan, imala sam zapaženo izlaganje jedno u RL (najvažnije! :P) i jedno u VR (meni godi da forsiram razum 8) )
Loša strana iskustva je da mi je sasvim tragično to što u 21.veku moram da lobiram i za druge medije osim TV kada je reč o marketingu :? Jel treba JOŠ NEKOM objasniti da sa internetom mora ozbiljno da se računa :)
Stationary world, onaj koji sedi ispred TV-a, je telenovelistički i tabloidan.
Ne gledam TV i ponosim se time. 8)

pukao mi danas pirex chajnik u trenutku kad sam pomislila na osobu od koje sam ga dobila :shock:

a normalno ga koristim svakodnevno duzhe od godinu dana, i danas normalno stavim vodu da prokljucha i sedim pored i jedem i prisetim se necheg, kad ono samo krc :shock:
bash weird :|

Juce sam imala jedno veoma gorko iskustvo, bila sam veoma povredjena... Neko je pokazao svoje pravo lice. Te osobe, njega i njegove zene, a ni deteta koje ocekuju nece biti u nasem zivotu u buducnosti. Ni pod tackom razno. Iskreno se nadam da ga necu sresti jer sam u velikom iskusenju da ga fizicki povredim.

utisak podneva: hitno mi trebaju novi lakovi za nokte! Jedan šampanj boje, jedan lepi crveni, i bar još neki...neutralni? Ne znam. Jedva čekam da izađem napolje. Kapućino boje, recimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back