Utisak dana ...

Utisak dana mi je jučerašnji razgovor u Ideji za posao. Još sam pod tim utiskom.

1. Nisu mi ispirali mozak raznim pitanjima
2. Devojka s kojom sam razgovarao je bila ljubazna, prijatna, uživao sam (možda čak I moje godište, ili mladja od mene)
3. Za jedno 15-20. bi trebalo da me pozovu (može se desiti I da me nepozovu) da radim 10.nedelja volonterski, pa ako ih zadovoljim, onda potpisujem ugovor o radu na godinu dana
4. Nisam siguran, dali treba da radim tih 10.nedelja, pa da me onda šutnu, a zbog 10.nedelja neću otići nigde za prvi maj, I možda nigde čak ni na more

Utisak dana su mi sledeće stvari

1.Dok sam tonuo u dosadu svakodnevice, javila mi se ideja da pošaljem poruku drugaru vezi neke super ponude za prvi maj, što me je razbudilo, možda I motivisalo za nastavak dana
2.Drugar je nazvao mene, I onda sam ukapirao kolko ovaj put zavisimo od njega dal ćemo negde otići, jer može se desiti da on tih prvih par dana (prvi, drugi, treći, četvrti maj) bude radio, tj da mu neda firma slobodne dane
3. Nisam se razočarao (kao što to obično činim), već sam ostao čvrsto na zemlji. Verujem, u to da ćemo otići u planirani Krakov za prvi maj

Ceca Aleksić koja vodi jutranji program, petkom na Pinku, moja dugogodišnja simpatija medju voditeljkama se ponovo ofarbala u plavo. Prošli petak je bila crvenokosa, i valjda oni koji je nisu dugo videli (ili neko sa Pinka) su joj sugerisali da lepše izgleda kako plavuša, kakvu je se i sećamo

Današnji utisak mi je ponovo jedna Milica

1. Ni nakon jedne poruke preko fejsbooka o kojoj je u najmanju ruku trebala dobro da razmisli, me nije primila u Instagramu za pratioca (tj odbila me je) ni u fejsbooku za prijatelja (drži me ni prihvaćenog ni odbijenog, sad shvatam da bi me verovatno i na fejsu odbila)
2. Mislim da nemam ni živaca a možda ni dovoljno jakih razloga (kažem možda, neželim da mislim o tome) da ja sad tu ponovo (kao nekada) pravim profile preko fejsbooka ili instagrama, da dokazujem preko fejsbooka (možda i preko instagrama) koga to ona sve prima za prijatelje, a mene s kojim je išla u isti razred u osnovnoj neće. Uostalom njeno pravo je da me odbije, a drugo je pitanje ispravnosti te njene odluke (da mene neće ), tj koga to ona sve prima (u fejsbook i na instagram)
3. Neka bude po njenom, i šta ja tu mogu(kažem, jel treba ponovo da ulazim u neke svadje, da rizikujem da mi natovari i svog dečka i kozna koga još na vrat, iako nije ona takva, ali-otkud znaš...). Neisključujem mogućnost da joj u budućnosti budem slao ponovo neke zahteve za prijateljstvo na fejsu i na instragramu, kao da možda napravim neke nove profile ako me bude blokirala, ali do daljnjeg to nebi trebalo da bude. Ako me sada, nakon nekoliko godina od svega nije primila.... Onda je možda jedina šansa da je nekada negde vidim uživo, nešto popričamo-pa mi padne napamet i to, ali...
4. Ako je nekada vidim na vikendici kod komišije Jačmenice, javiću joj se, popričati ako hoće. Ako ne-šta ja tu mogu ???? Ja moram da živim svoj život koji nezavisi od toga dal će me ona primiti na instagramu (ili fejsu) za prijatelja ili ne.... Ide lepo vreme, kao što smo mi pravili neke roštilje, očekujem i od komšije-radi sa njom u istoj firmi, ima nekih šansi da medju društovom koje on dovede bude i ona
5. OSTALO Pošto sam ponovo pao testove vožnje U NAREDNOM PERIODU ĆU BITI MANJE NA FORUMU, tj biće dana kada uopšte neću dolaziti. Moram kod kuće to raditi, a i brat će se možda sa razlogom buniti kako vreme provodim po forumima, a ovamo 4-po 4 hiljade dinara bacamo u bunar zbog moji padanja testova

Tek danas sam saznala za smrt Peaches Geldof.... jer ne pratim vise zutu stampu...
Pre par godina sam njenu sliku imala u rokovniku, i zelela da budem vitka i elegantna poput nje ~~~

25godina. Majka dvoje dece. Smrt pod nerazjasnjenim okolnostima :(

200px-Peaches_Geldof_on_the_red_carpet_at_Lingerie_London.jpg

Srela drugaricu iz osnovne na ulici....

Kaze mi za moju najbolju drugaricu iz osnovne da ima vec troje dece.
Mi smo nekako izgubile kontakt.. barem 3-4godine je nisam videla..

Najmladjoj devojcici su dali ime Magdalena...
secam se da je oduvek volela to ime ......... :)

Utisak dana mi je ovo što je Pink.Pearl napisala. Ja sam nekada kao mali mnogo voleo pesmu od Olivera Dragojevića Magdalena, i bio tužan kad je čujem. Sećam se nekih povrataka sa sela (a ja sam kao mali voleo da idem na selo, jer sam bio ubedjen da me tamo svi vole-bože u kavkoj sam samo zabludio bio... :D :D), i valjda na radiju u autu sam nekoliko puta čuo tu pesmu, čiji tekst ide ovako:

Sve njezne rijeci svijeta
sacuvao sam za te u pjesmama mojim
sve njezne rijeci svijeta
da tebe meni vrate, moja ceznjo davna

Sve njezne rijeci svijeta
za duge puste sate, samoce se bojim
sve njezne rijeci svijeta
sacuvao sam za te, moja zvjezdo sjajna

Ref.
Magdalena, Magdalena
moje nebo, moje sunce, moja duga
Magdalena, Magdalena