Utisak dana ...

Današnji utisak mi je Uskrs.

Znao sam da je uskrs, još ranije ali sam skroz bio zaboravio da se na taj dan čestita drugima :D Pa sam tako i ja skoro svim osobama za koje smatram da su mi prijatelji čestitao uskrs. Medjutim, mene je posebno obradovalo to što je meni čestitala uskrs moja sestra od tetke. Baš mi je ulepšala dan
Bio sam digao ruke od nje "Ona i oni zivkaju mog brata, a ne mene-zašto bi im se ja naturao kad me neće..." Čestitao sam tetki reda radi, medjutim kao što rekoh, pronašla me je sestra na Viberu i čestitala.
-Pričao sam preko poruka sa nekoliko devojaka danas što se retko dešava. Jednoj od njih sam obećao da ću joj pokloniti koji magnetić za frižider iz Krakova
" Donesi mi ih, platiću ti
-Ne, ja ću ti ih pokloniti ti si naša drugarica, to je najmanje što mogu da učinim za tebe "

Promenili sam ime na forumu (umesto dosadašnjeg SicvaNS). Ovako Vaske su me zvali drugari u svim školama. Nadam se da ću sada imati i malo bolju reputaciju :D :D Mada, nepišem ja ovde zbog reputacije, već zbog činjenice da je ovo jedinstveno mesto na internetu gde možeš da napišeš svoje trenutno mišljenje o raznim temama, a da te niko nedira zbog toga. A imam i četiri prijateljice na forumu :D :D

Utisak dana je da moram da se naviknem da je sad ovo Vaske a ne Sciva NS :lol:

Da se znamo i privatno, bilo bi ti neobično to Sićva, a naročito NS (SićvaNS) jer ja sam rodjen u Zemunu:mrgreen: Naravno to NS je bila skraćenica za Novi Sad, u kome živim :)

Utisak dana mi je neočekivani poraz Zvezde od Partizana, i to na kakav način-u devedesetom minutu, pri tome promašivši oba penala

Back