Utisak dana ...

Bio sam i pre i popodne na vikendici, što se retko dešava.

Ja nekako najviše volim da ostanem kod kuće, gledam domaći fudbal ili košarku, ali danas baš nisam imao izbora. Lepo je to vreme provedeno u prirodi, ali nekako dok sebe nateraš da ga koristiš, jer nekako ti se uvek čini da je bolje ako ostaneš kod kuće da pišeš po forumima, gledaš utakmice, ili u poslednje vreme igraš menadžera ili civilizaciju na mobilnom

Bravo Sicva sto si bio vredan ! :D :vatromet:

Ja uvek uradim kad god se nešto traži od mene, problem je što sam sam malo lenj. Razumeš-uradim kad mi neko nešto kaže, e a sam da uzmem da nešto uradim-to se retko dešava :D :D

Današnji utisak mi je Hala Sportova na Novom Beogradu

Bio sam juče na utakmici Mega Vizura u Hali Sportova na Novom Beogradu. Retko gledam košarku uživo, a tako je volim. Radovao sam se, skakao od sreče, plašio sam se da jedino ona klupa na tribinama na kojoj sam sedeo nepukne od moje težine :D :D
Razlog zbog kog sam bio zapravo u Beogradu juče, i na utakmici je taj što sam uplatio sebi putovanje u Krakov za prvi maj. Sve je bilo idealno izuzev kiše, jučerašnji dan će mi ostati u najlepšem sećanju

Ja uvek uradim kad god se nešto traži od mene, problem je što sam sam malo lenj. Razumeš-uradim kad mi neko nešto kaže, e a sam da uzmem da nešto uradim-to se retko dešava :D :D

Današnji utisak mi je Hala Sportova na Novom Beogradu

Bio sam juče na utakmici Mega Vizura u Hali Sportova na Novom Beogradu. Retko gledam košarku uživo, a tako je volim. Radovao sam se, skakao od sreče, plašio sam se da jedino ona klupa na tribinama na kojoj sam sedeo nepukne od moje težine :D :D
Razlog zbog kog sam bio zapravo u Beogradu juče, i na utakmici je taj što sam uplatio sebi putovanje u Krakov za prvi maj. Sve je bilo idealno izuzev kiše, jučerašnji dan će mi ostati u najlepšem sećanju

To znaci da treba da nadjes zenu koja ce te doterati u red :lol:

Ne brini :mazi: , zene vole da doteruju u red.... :D

To znaci da treba da nadjes zenu koja ce te doterati u red :lol:

Ne brini :mazi: , zene vole da doteruju u red.... :D

"Baš mi se se neda da mi sunce sine, baš mi se neda, a ja samo hoću malo sreće i malo topline" (legendarni refren Milana Babića) Mada iskren da budem problem je što retko vidjam žensko društvo. Uglavnom idem na utakmice ili bazene, čak i kad nekad izadjem u grad, to su devojke koje imaju svoje momke, one u meni (osim dobar čovek slično) vide samo dobrog druga.
Neznam kako će to ispasti sa ženom jednoga dana. Za sada me niko nedira po tom pitanju. Svi kažu najvažnije je da se zaposliš, da počneš da radiš, a posle ćeš tražiti devojku koja će ti kasnije biti žena

Što se mene tiče nemoraš da pečeš krompir, sad sam jeo pečene kobasice sa pireom al ljute kobasice *eboteeee...:dosadno:

Mog'o si me zvati na ručak jer i ja volim ljute, baš ljute..
...:D

---------------------------

Kiša je napokon prestala da pada, obišla sam nekoliko velikih supermarketa, stalno reklamiraju o jeftinim cenama, a nigde jeftine cene nisam videla. :ljuta:Kakva laž i opasna psiha. Najinteresantije mi je bilo što u ovim supermarketima nigde nema kesice ovsene kaše. :huh:

Back