gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Jutros u prolazu ukakio me golub za sreću! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... da ne moram uopšte da mrdam iz krevetaali ću to ipak uraditi
![]()
Žuljevi na rukama, čistio sam juče nožem neke pčelarske ramove (naši hobiji su pčelarstvo i vinogradarstvo).
Bravo Sicva sto si bio vredan !![]()
![]()
Ja uvek uradim kad god se nešto traži od mene, problem je što sam sam malo lenj. Razumeš-uradim kad mi neko nešto kaže, e a sam da uzmem da nešto uradim-to se retko dešava![]()
Današnji utisak mi je Hala Sportova na Novom Beogradu
Bio sam juče na utakmici Mega Vizura u Hali Sportova na Novom Beogradu. Retko gledam košarku uživo, a tako je volim. Radovao sam se, skakao od sreče, plašio sam se da jedino ona klupa na tribinama na kojoj sam sedeo nepukne od moje težine![]()
Razlog zbog kog sam bio zapravo u Beogradu juče, i na utakmici je taj što sam uplatio sebi putovanje u Krakov za prvi maj. Sve je bilo idealno izuzev kiše, jučerašnji dan će mi ostati u najlepšem sećanju
To znaci da treba da nadjes zenu koja ce te doterati u red
Ne brini, zene vole da doteruju u red....
![]()
Sve do sad prevodila sam na pet stranica. I treba mi još jedna stranica da konačno završim. A onda ispržim mlad krompir.![]()
Što se mene tiče nemoraš da pečeš krompir, sad sam jeo pečene kobasice sa pireom al ljute kobasice *eboteeee...![]()