Kako si se proveo u Bg-u ,Sicva ?
Neki poseban povod dolasku, ili ??
Hvala na pitanju. Brat od ujaka me zvao da idemo na sajam automobile, pa se predomislio. Zapravo, ja sam pre njegovog poziva imao dogovor da sa drugom idem na utamicu Zvezda-Radnički u fudbalu (super je bilo, 23.000 ljudi na stadionu, baklje, pevanje, super zabava kao I uvek), medjutum sve je zapelo ko 45. minuta. kolko je brat predlagao da odložimo odlazak na sajam.
Super sam se proveo u Beogradu. bio sam na utakmici, šetao se malo Knez Mihajlovom, gradom, napravio sam nekoliko slika železničke stanice (koja će jednoga dana biti samo muzej) I postavio ih na fejsbook. Povod dolasku u Beograd je zapravo bio bratov(rodjeni brat) odlazak na selo. Imam jednog druga u Beogradu (a brat ima celo svoje društvo u Novom Sadu), borim se da održim to prijateljstvo(možda ga jednoga dana uzmem za kuma).
I sledeći vikend možda ponovo odem za Beograd. Dogovorili smo se da ako nebude kiše (iako moji budu dolzili u Bg) da idemo na košarku Zvezda-MZT.
Danas treba da dobijem neki meil od druga sa ponudama na temu-gde za prvi maj (Moskva, Sicilija, možda Budimpešta) Razmišljao sam I za novu godinu-al nisam nigde otišao, sad bi valjda trebalo da bude drugačije...
Zapravo ove godine bi trebao češće da idem za Beograd, do leta svaki treći, ili čak svaki drugi vikend. Do ove godine sam išao isto tako (svaki 3, drugi vikend) u Ljuboviju (gde imamo pčelinjak od 50.košnica, i hiljadu kila meda godišnje-kad neomane

). Srećan sam što više neću više ići u Ljuboviju (izuzev na cedjenja meda, ili kad brat nemože) jer stvarno više nemam motiv da idem tamo. Nekada su me kad odem u Ljuboviju (sem dnevnog rada) zvali i na fudbal, i uveče da izadjemo-više toga nema, ta moja braća sa sela, ne samo da nezovu nigde, nego vidiš ih kad dodješ i kažeš Zdravo, i više se maltene nevidite i nečujete do tvog odlaska kući. Oni odu u svoje sobe, posle ih možda vidiš uveče za večeru, ujutru(oko 12) kada trebaš da ideš kući-oni spavaju (jer su sinoć bili do 4-5.ujutru u provodu, na koji naravno tebe nisu zvali).
I u Beogradu imam rodbine, i to prve po redu s kojom se nečujem, ali makar im neidem u stan (u Ljuboviji nemam izbor, to je kuća mog rodjenog strica, u toj kući je i moj otac odrastao, on je još kao dete od 12-13.godina imao 2.košnice sa pčelama, pa se to širilo)