Utisak dana ...

chemical-1.jpg
:pljus:

Sutrašnji odlazak u Beograd, o tome sam mislio i nadao se njemu u prethodnim nedeljama. Nadam se da ću i napraviti koju sliku Beogradskih mostova, i neočišćenog Beograda od železničkih šina. Očekujem da ovo bude samo jedan u nizu dobrih provoda koji me čekaju ove godine u Beogradu

Sutrašnji odlazak u Beograd, o tome sam mislio i nadao se njemu u prethodnim nedeljama. Nadam se da ću i napraviti koju sliku Beogradskih mostova, i neočišćenog Beograda od železničkih šina. Očekujem da ovo bude samo jedan u nizu dobrih provoda koji me čekaju ove godine u Beogradu

Kako si se proveo u Bg-u ,Sicva ? :)

Neki poseban povod dolasku, ili ??

Dva utiska:

Drugarica-poznanica mi se javila preko FB-a,
samo da pita kako sam, i da li sam jos uvek na Univerzitetu... posto me dugo nije videla ;)

Lepo je znati da te se neko seca.... i posalje poruku SAMO da pita gde si i kako si :mrgreen:

Drugi utisak necu da odajem ~~~~~ :prstic:

Kako si se proveo u Bg-u ,Sicva ? :)

Neki poseban povod dolasku, ili ??

Hvala na pitanju. Brat od ujaka me zvao da idemo na sajam automobile, pa se predomislio. Zapravo, ja sam pre njegovog poziva imao dogovor da sa drugom idem na utamicu Zvezda-Radnički u fudbalu (super je bilo, 23.000 ljudi na stadionu, baklje, pevanje, super zabava kao I uvek), medjutum sve je zapelo ko 45. minuta. kolko je brat predlagao da odložimo odlazak na sajam.
Super sam se proveo u Beogradu. bio sam na utakmici, šetao se malo Knez Mihajlovom, gradom, napravio sam nekoliko slika železničke stanice (koja će jednoga dana biti samo muzej) I postavio ih na fejsbook. Povod dolasku u Beograd je zapravo bio bratov(rodjeni brat) odlazak na selo. Imam jednog druga u Beogradu (a brat ima celo svoje društvo u Novom Sadu), borim se da održim to prijateljstvo(možda ga jednoga dana uzmem za kuma).
I sledeći vikend možda ponovo odem za Beograd. Dogovorili smo se da ako nebude kiše (iako moji budu dolzili u Bg) da idemo na košarku Zvezda-MZT.
Danas treba da dobijem neki meil od druga sa ponudama na temu-gde za prvi maj (Moskva, Sicilija, možda Budimpešta) Razmišljao sam I za novu godinu-al nisam nigde otišao, sad bi valjda trebalo da bude drugačije...
Zapravo ove godine bi trebao češće da idem za Beograd, do leta svaki treći, ili čak svaki drugi vikend. Do ove godine sam išao isto tako (svaki 3, drugi vikend) u Ljuboviju (gde imamo pčelinjak od 50.košnica, i hiljadu kila meda godišnje-kad neomane :D ). Srećan sam što više neću više ići u Ljuboviju (izuzev na cedjenja meda, ili kad brat nemože) jer stvarno više nemam motiv da idem tamo. Nekada su me kad odem u Ljuboviju (sem dnevnog rada) zvali i na fudbal, i uveče da izadjemo-više toga nema, ta moja braća sa sela, ne samo da nezovu nigde, nego vidiš ih kad dodješ i kažeš Zdravo, i više se maltene nevidite i nečujete do tvog odlaska kući. Oni odu u svoje sobe, posle ih možda vidiš uveče za večeru, ujutru(oko 12) kada trebaš da ideš kući-oni spavaju (jer su sinoć bili do 4-5.ujutru u provodu, na koji naravno tebe nisu zvali).
I u Beogradu imam rodbine, i to prve po redu s kojom se nečujem, ali makar im neidem u stan (u Ljuboviji nemam izbor, to je kuća mog rodjenog strica, u toj kući je i moj otac odrastao, on je još kao dete od 12-13.godina imao 2.košnice sa pčelama, pa se to širilo)

Poslednja izmena:
Ako moj otac nešto ne zezne (pošto za razliku od mene, on nevoli odlaske u Beograd, u šopinge...) trebao bi za vikend da ponovo idem u Beograd. Tu ću kupiti neku masku za telefon (otkad mi je to sinoć palo na pament, stalno mislim o njoj), I otići na Zvezda-MZT u košarci, u Pionir

Utisak dana mi je da sam se vratio na neki forum, na kom sam (zbog raspravljanja sa adminom) bio trajno banovan. Bio sam General, napravio sam nalog koji se zove General2. I evo iako sam maltene otvoreno rekao da sam toja, juče i danas me niko nedira, videćemo za naredne dane. Za svaki slučaj napraviću još jedan nalog, koji nenameram da koristim-sem u slučaju iznenadnog banovanja :D :D

Utisak dana mi je vikend koji je bio. Uprkos brojnim planiranjima nisam bio u Beogradu, nisam bio ni na jenoj utakmici. Drugaru je iskrsao neki ispit, a ja nisam hteo da idem da sedim-iz stana u Novom Sadu-u stan u Beogradu. Ni u Novom Sadu nisam bio na utakmici. Zadovoljio sam se velikom picom-Madjaricom od 50.cm, i prvim izlaskom po Novosadskim klubovima-čini mi se još od oktobra prošle godine (sam nemam svoje društvo, a brat retko zove ili moraš da ga ti cimaš, da ideš sa njima, i kad se nešto posvadjate, onda počne da ti preti-videćeš kad ću nešto uraditi za tebe isl. Ovoga puta je sve bilo u obostranom interesu)

Ne pomaže ti setnja ovamo onamo, da ustaneš i ponovo legneš. To je jedan od onih časova u kojima nema načina da pobjegneš od samog sebe. Tobom će zagospodariti misli i kretanja duše, a društva nema da se, kao obično, ispričaš. mozda bi neki rezovi u izuzetnim situacijama pomogli no to je kratkorocno rjesenje,,,zato pusti rjeku neka tece a oce li se tvoj camac nasukati..to je vec druga prica..

Utisak dana mi je neka svadja sa bratom. Sva sreća, pa on to nepriča drugim ljudima, već ostaje izmedju nas. Mali gad taj moj burazer, to je toliko nepoštovanja, potcenjivanja, drame. Da je moja žena, odmah bi se razveo :D :D A i kad bi druge devojke znale kakav ume da bude, neverujem da bi ga ijedna htela

Srela jednog poznanika u sauni danas ...

On je sa Bliskog istoka, dosao u Bg da se leci od gojaznosti i steriliteta ....

Pauzirala sam 2-3 nedelje, i danas mi kaze kako se pitao gde sam i sto me nema,
i bilo mu zao sto nema moj broj.. da pita sta se desava...

Kaze, ljudi ovde bas ne vole da pricaju sa mnom... cim vide da sam stranac itd nisu zainteresovani za pricu.

Bzvz, koliko ljudi imaju predrasuda i netreljivost josh uvek prema strancima i gojaznim osobama...

A ok decko, ljubazan , svasta mi nesto pricao o njegovoj zemlji

:(

Utisak dana mi je poziv na razgovor za posao iz Ideje. Na mnoge poslove sam konkurisao, I digao ruku od toga jer me nisu zvali u vremenu u kom sam ja očekivao, pa je tako bilo I sa ovim. Medjutim ipak su me zvali.

S obzirom da je ta Ideja u komšiluku (kod mene na Naselju) možda I imam neke šanse, jer bi trebalo to da budu ljudi koji ili mene znaju ili ja njih znam. U svakom slučaju nadam se da ću dobiti posao, plata mi nije bitna, već konačno nešto da počnem da radim, da stičem iskustvo, a kasnije ću misliti I gde mogu da dobijem veću platu.

Back