Utisak dana ...

Da ste videli kako su kola explodirala sad na parkingu!:eek: Bruka!:worth:

Ja prvi video, 100%!:cool: Gledam ja film "Roki4" kad ono reklame, ja krenem u sobu da radim vezbe kad ono sestra u sobi, nista, ja stanem ispred prozora KAD ONO BUUUM i trenutak zaslepljenosti!:eek: Vrh, vrh, vrh...:cool: Stigao sam cak i pre vatrogasaca na lice mesta...:cool:

Spasio sam cetiri deteta i zenu...morao sam posle da se vracam i po macku....pravi sam superman, cak sam i slikao sve to, kao Clark Kent.:cool::ok:

....dobro, ovo za decu, zenu i macku sam slagao...:lol:

Jedno od najboljih iskustva do sad....:cool:

Utisak dana....Koliko mene moj cale u sustini poznaje,covek ima neverovatan istancan sluh za stvari oko sebe,pronicljivost....Ja taman mislila da me on u sustini ne poznaje kad ono,pogodio neke jako skrivene stvari u meni kao rengen......Ti si jaka licnost u slabom telu....Vala bash....:sad2::roll:
J.ebem mater nekoj bolesti koja god da je ako misli da moze samnom e neece....mene si nasla.....:evil:

Utisak dana....Koliko mene moj cale u sustini poznaje,covek ima neverovatan istancan sluh za stvari oko sebe,pronicljivost....Ja taman mislila da me on u sustini ne poznaje kad ono,pogodio neke jako skrivene stvari u meni kao rengen......Ti si jaka licnost u slabom telu....Vala bash....:sad2::roll:
J.ebem mater nekoj bolesti koja god da je ako misli da moze samnom e neece....mene si nasla.....:evil:

Tako je Raisa. Samo napred. Ne daj se. Evo i ja cu da navijam. Samo da odem po pivo.

@tema. Moj utisak dana je krajnje obican. Nisam imao uzbujenja nikakvih. Pih,proklet da je zivot cijeli i sudbina zla. mada uzeo sam broj telefona jedne devojcice. Jel se i to racuna?

овај свињски грип... и што је светска здравствена рекла да се епидемија не може зауставити... а сви мисле да ће нас да заобиђе

Back