kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
ne videh ni jutro,ni dan...sad se probudih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bravo Koso!!! Kako ti to samo uspeva?
Utisak dana mi je da sam uspela da pokazem jednoj kretenushi od onih koje udishu vazduh u kancelariji da je njeno pristustvo krajnje nepotrebno. POkupila se u pola 11 i zbrisala kuci, a mi radismo do dva. Budala, a ja joj bvodim satnice![]()
Ko je tu budala?
Šala! 
Čoveče! Strašno! 
Budale Bog čuva!
pu pu daleko biloUmro sam
Jovo nanovo...
Moram da te quotujem zbog 2 stvari koje si izgovorio (napisao, ok)zajebano WM...to se i meni jednom desilo....da ides u Crkvu da zapalis svecu
Utisak dana - BG i ovo hladno vreme
ali bus Autotransporta u povratku je bio genijalan, neki nabudzeni Volvo, uzivao sam u voznji
Ne verujem da će do toga da dodje, iako bih mu i ja savetovao da pokuša 

J*be me u mozak ko stigne,pa se čude što i**izdim na prvog ko mi naiđe.
Saučešće.Ljudi, sad sam saznao da je Katarini, tj Miminoj mami danas umro otac

Ni ja!U subotu sam bio na sa'rani mog dede(po nekoj čudnoj liniji)...Mada se čovek pošteno naživeo,1926 je godište i za te 83 godine je prošao Evropu uzduž i popreko i puno postigao.ja ne mogu da verujem sta se desava......

Katarina, moje iskreno saučešće![]()
Hvala... *Ebale ga njegove pišljive cigarčine, one su mu na kraju došle glave. I bukvalno one, ugušio se u snu u napadu kašlja posle trećeg infarkta koji je (očigledno) preživeo te noći... TWM i ostali koji pušite, batalite ta g.ovna, ništa vam to u životu ne treba.
....