UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Već mesecima se radujem tom trenutku kad ću krenuti, al'
1zxs51v.gif
, danas prosto ne znam šta ću sa sobom jer shvatam koliko će mi sve nedostajati.

Već mesecima se radujem tom trenutku kad ću krenuti, al'
1zxs51v.gif
, danas prosto ne znam šta ću sa sobom jer shvatam koliko će mi sve nedostajati.

Ledi, nek ti je srećan put i puuuuno uspeha u GB :) Pokaži im šta Srbija ima da ponudi :ok:
heheeh, nema potrebe, ipak sam se odvukao na arbajt...
a znas kako je ludo, ceo kolektiv visi na FB:D
hehe, nešto kao moj fakultet :P
Ako mi treba neka informacija sa faksa, samo odem na fb i pitam ove iz doma kojima je faks na minut :)

Definitivno utisak dana - razvod braka.

I je li definitivno gotovo? Bolje je tako, veruj mi. Sad se posveti ćerki, ostavi onu dvojicu nek se bore međusobno kako znaju i umeju! Videće šta su izgubili. ;) I posveti se sebi-nađi neki poslić, ma kako mizeran bio, bolje je nego da sediš kući. Šetaj sa Milicom, potraži hobi razmisli i o tome da ga unovčiš jednog dana... Ništa lepše nego kad se spoje lepo i korisno! :cmok:

Dan bez veze i bez utisaka, sem da sam juče zaginula dok sam pročitala sve što sam propustila na chat temi na pf-u Svet životinja. I da im zavidim što će da se nađu tamo na izložbi.

Ista situacija! Samo ja ne bezim zbog duvana, na svu srecu, vec shto ova shto sedi do mene bezi od sapuna k'o od kuge. Dobro je da su sada toli dani, pa mogu shirom da otvorim vrata, ali shta cemo kada zahladni. Najgore mi je zbog stranki koje udju pa nas gledaju kao da smo sve smrdljive, a ona nishta ne oseca :(

Srela sinoć Joju... Upoznata sa kompletnim slučajem oko Fluffy, Sanjine nove ljubimice i prosto nisam znala da li da je namažem na hleb ili da je ostavim za kasnije, za ne-daj-Bože, da je privijem na ranu! ;) Drago mi je, ipak se po mnogo više pitanja (oko animal welfare) slažemo nego što se ne slažemo. :think: Šta je pisac (čuj, pisac! SKRIBOMAN!) hteo da kaže?! :dontunderstand: A vi? Ako neko razume, neka mi prevede šta sam mislila! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back