jacamaca
Domaćin
- Poruka
- 3.266
strasno da ti zena iscupa usi zbog toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

z:sp:z:sp:z:sp:

Mislim, smešno vam je što daska kaže pufff, isto kao kožna fotelja u kancelariji direktora biblioteke.

bosovski, nema šta mamo ... znači ti imaš direktorsku dasku za wc šoljubosovski, nema šta
Al ta daska sad nije toliko interesantna koliko taj tvoj opis kastriranja mačora... i smrada njegove pišeauuuu bre
TO neće da izađe iz kože i nosa, nema teorije! Ma svinjac manje smrdi! Ovčarnik je u poređenju sa ovim kao parfimerija! Ali na mene je jači utisak ostavilo to što ne mogu da imam macu kao kućnog ljubimca. A tako ih volim i tako sam želela da udomim jednu macu! 
Bilo mi je nelogično da neko dodaje skriptu na listu prijatelja pa sam pao na foru.Milorade, to je reklamna skripta za skype, nije stvarna osoba![]()

?ledi, kako li ćeš tek da proslaviš kad budeš i dobila taj posao?? Ima da častiš forumaše, jel tako
![]()
Eh da, i primetio sam da se ovih dana svi nešto cimaju oko smanjenja kilaže posle praznika. Jel i kod vas to slučaj?
)
Iako"svršim kad vidim Cannondale"(da,to su tvoje reči),ni jednom mi vožnja tog bajsa nije ostavila poseban utisak kao pedaliranje Wheeler-om a ne znam ni sam što.Jednom prilikom sam vozio Wheeler-a iz njegove radnje,bajs ide kao Sotona!![]()
Vozio sam i Colnago,utisak bukvalno isti kao na Knezovom Hameru(tj.nikakav).SPECIALIZED je keva svih bajseva za divljanje!
Sećam se kad sam ga s**zdio niz džombe,amortizer ni da oseti rupu!
Cetiri dana nisam zapalio cigaretu.... UJEDAM....
Otrovah se sinoć, kašljem celog dana. Obrni-okreni, loše je...
Utisak: poklekoh i otvorih profil na Fejsbuku. I dalje tvrdim da su sajtovi tog tipa neviđena glupost, al' svi me napeli zato što putujem, pa rekoh, 'ajde... Živa zaraza...
preko 7-8 meseci mi je stajao invite za fejs i nisam nikad pokušao da aktiviram, al onda mi je nešto zatrebalo i morao sam, i eto sad i mene medju tim fejserima ...mamo, možda je taj miris sad samo u tvojoj glavi ... i meni se jednom desilo da sušim neko bilje u rerni, i preterao sam sa sušenjem i počelo je da gori .. posle me je danima svaki miris podsećao baš na to
Eh da, i primetio sam da se ovih dana svi nešto cimaju oko smanjenja kilaže posle praznika. Jel i kod vas to slučaj?
Cetiri dana nisam zapalio cigaretu.... UJEDAM....