Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Motoroli...Nokia mi je X puta padala i ništa.samo mi reci jos na nokiji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Motoroli...Nokia mi je X puta padala i ništa.samo mi reci jos na nokiji

Ja se bas zurio, isao sam da postavljam neke bombe. Jedva im umakohhehehe, ma bre profesor je likčina teška ... danas ga čekamo na hodniku, on kasni pola sata, prođe pored nas i kaže nam " Vi mene čekate ? Ok, čekajte i dalje, možda i dođem"
hm, i danas sam u čačku naleteo na zex-a![]()

Sta uzimas ? Za te pare mozes uzeti solidnu mobilu.Nagovorio sam matore da mi daju 100-150€ za nov tel...![]()
Kupila kod Kineza novu dasku za WC šolju, onu mekanu, kad sedneš uradi pfff kao kožna fotelja.
?
Al' mi se polomio poklopac na staroj dasci i nikako da se setim kad prolazim pored neke plastikare da pogledam i kupim običnu... A kod Kineza imaju samo ove i one providne a one providne nisu baš preporučljive po feng šuiju.LOL!e vala kod njih ces svasta da nadjes, strasno, daska kaze puf
Ne bi me čudilo da naprave nešto sa USB ulazom da ko čovek ubodeš imitaciju iPod-a i slušaš šta ti se hoće,a ne"puf"ili šta već slično.

e boze sto se ismejah slatko ovome pufNagovorio sam matore da mi daju 100-150€ za nov tel...![]()
hehehe, to sam i ja hteo da mu kažeme samo da jos jednom negde napises da si se svadjao sa kevom![]()