UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoć mi je mimi's dad pomogao oko prebacivanja fotki u komp.
Vidi se iz priloženog na temi slike :)

utisak dana : popio sam jutros kafu s mlekom... i izgleda da sam se navukao, samo čekam nekog da stavi kafu pa da naručim i za mene jednu :(
Malopre sam spremao pire krompir i hteo sam da skuvam kafu dok je vruća ringla, al znam da moja kafa ***** pa sam se suzdržao

Riknuo mi scroll na pacovu...:rida:

Brate, i meni. Kaze keva sto ne cuvas. Zadnje sam pare danas dala..
Ima li neko da moze da kaze gde izaci kod vas, a da nije narodnjak. Bila sam pre 2 meseca u nekoj kupovini, pa kao usput malo da izadjem, i smorila sam sa. Nit sam sta kuoila, nit nasla neko ok mesto. Iz Ca sam, inace, pa bi mi super bilo da izadjem blizu je, al ne znam gde

Brate, i meni. Kaze keva sto ne cuvas. Zadnje sam pare danas dala..
Ima li neko da moze da kaze gde izaci kod vas, a da nije narodnjak. Bila sam pre 2 meseca u nekoj kupovini, pa kao usput malo da izadjem, i smorila sam sa. Nit sam sta kuoila, nit nasla neko ok mesto. Iz Ca sam, inace, pa bi mi super bilo da izadjem blizu je, al ne znam gde
Splav Atos je dobar.:super:

Mada ćeš da vidiš već sa prvih stepenica svetlo dole :P
Ili dodješ do kajak kluba i tu je ...
Ili odeš u Golub na neku svirku :)

Pa, opet mi ne rece sta sviraju... Nisam bas u fazonu da vozim 40 km,da bi zaglavila sa nekim teskim narodnjakom. To imam i u Ca, a samo treba da pustim noge 5 min. I kakve su vam cene tamo? Meni covek uze na onoj vasoj promenadi bas kod spomenika, 130 din za malo pivo. MALO. U po bela dana, nista muzika i to

ovako...splav atos je savrseno mesto za opustanje,narodjake pa cak ni starograCke neces dole cuti....slusa se rock,reggae,ska,po nekad punk,nesto u sustini dosta jazza i bluesa...a nekad ali bas retko kad se desi i neki r'n'b...

u golubu repertoar strasno raznolik u sustini svako vece druga stvar....

jazz reggae rock....i stvarno dva najjaca lokala u gradu...golub je malo zavucen pa ti je moj predlog da pratis muziku ako hoces javi se nekome sa foruma pa ce te odvesti do lokala...

a ako si za vecernji izlazak uz neki psy,hause ili minimal preporucujem pozoriste :) cene piva su o.5 toceno do 100 din...tako da sta znam ako te jos nesto interesuje javi...

ovo je bio vas turisticki vodic kroz kraljevo :lol:

joj, ja sam ti za psy, ako ga kod vas ima.
ovde smorcina totalna.imamo par rock mesta i kad kazem par mislim2-3
sve suv narodnjak. do pre par meseci sam zivela u Bg i ovo me ovde ubija u pojam,A ranije sam se u Kv provodila extra, al mi ljudi ovde kazu nistqa od toga, kao isto ko u Ca.
IMATE PSY? blago vama ja bi ubila za to

e ali nemoj mnogo da se nadas ima ali nije uvek extra...u zavisnosti od raspolozenja dj-eva

Pan kako sad? Ne kontam. Pazi, meni uopste nije svejedno. Ako dodjem kolima, moram da se treznim sto je samo po sebi smor. Ako dodjem busom, treba mi da zurka traje bar do 5, pa cu ono resto jesti pljeskavice i piti kafu na buskoj
ONO STO ME PLASI je sl: imas ti ovde lokale tipa Bas baste. Da nisi odavde, prodjes, cujes muziku, reci ces, ma ok, house,il tako nesto, uci, popiti2.3 pica i kad ti se obrusi na glavu grand najgori, mozes samo da places ako si iz 2 grada il da kazes daj litar rakije
Uz svo postovanje prema ljudima koji vole ovo/ono, meni to ne treba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back