UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napade me na Skype neka američka k**veština,jedva se otarasih nje.Celu noć me smara kako voli da priča o sexu i šalje mi neke smaračke linkove.:roll:Evo šta je s**la:
[0:15:47] sexy big boobs girl for sex says: ON CamsBaby.com I GIVE A SHOW NOW COME TO SEE ME!!!
[0:17:44] Milorad Knezevic says: And?
[0:18:08] sexy big boobs girl for sex says: on CamsBaby.com you take control of my webcam and zoom on all the part of my body
[0:20:35] Milorad Knezevic says: You're boring with that...
[0:20:49] sexy big boobs girl for sex says: i love talking about sex on CamsBaby.com you can do a lot of stuff that you can't do on skype
[0:21:41] Milorad Knezevic says: Which part of"F*CK OFF"you don't understand?
E Miladinoviću,zapamtićeš trenutak kada si me uvukao u grupni chat pa me na kontakt listu dodaju ovakve rospije.:kletva:

Utisak dana je ...ustvari utisci...
...bne radim sutra...valjda...
...pjan sam...prilicno...
...ne slusam serijskog po nekim pitanjima...zna on so,a vezano je za tacku 2...
...pizzza iz venezije u mataruskoj banji...sebiana je dobra...
...zato me niko ne...z:kiss:z:kiss:z:kiss::heart::heart::heart::cmok::cmok::cmok:z:sp:z:sp:z:sp::zag::zag::zag:

Mislim da ste skapirali ovo poslednje....Ono je i najbitnije...z:)

Vi ste svi zaboravili Radovana trećeg? :rtfm: Mislim, smešno vam je što daska kaže pufff, isto kao kožna fotelja u kancelariji direktora biblioteke. ;)

Alergična sam na mačiju dlaku, celo veče sinoć me svrbeo nos. Iz tog razloga moram da odustanem od nabavke mačke za kuću. :rida:

Ako se izuzme uvođenje u totalnu anesteziju i fixiranje za op. sto, kastracija mačora je identična kastraciji vepra.

Jasno mi je zašto ljudi žele da kastriraju kućne mačore koji su ušli u pubertet, još mi ruke smrde na pišu onog plavog lepotana koji sad može da "peva sa bečkim dečacima", što kažu u Ringeraja. Mogu misliti kako tek smrdi kancelarija od njegovog nekontrolisanog piškanja sinoć dok je zaspao pod dejstvom anestetika! Jadni moj Bili je frasove doživljavao dok se ova strvina od 5kg700g (pogodila sam mu kilažu skoro u gram i to bez vage :D) nije konačno uspavala!

Milorade, to je reklamna skripta za skype, nije stvarna osoba :P

bole ... kafa posle, aj javi se kad se probudiš :)

saška ... čaj posle, kad se probudiš (možda bude pre 5 popodne :D )

mamo ... znači ti imaš direktorsku dasku za wc šolju :P bosovski, nema šta :D
Al ta daska sad nije toliko interesantna koliko taj tvoj opis kastriranja mačora... i smrada njegove piše :D auuuu bre

mamo ... znači ti imaš direktorsku dasku za wc šolju :P bosovski, nema šta :D
Al ta daska sad nije toliko interesantna koliko taj tvoj opis kastriranja mačora... i smrada njegove piše :D auuuu bre

Ma nemaš pojma! z:cry: TO neće da izađe iz kože i nosa, nema teorije! Ma svinjac manje smrdi! Ovčarnik je u poređenju sa ovim kao parfimerija! Ali na mene je jači utisak ostavilo to što ne mogu da imam macu kao kućnog ljubimca. A tako ih volim i tako sam želela da udomim jednu macu! :rida:

Juče imala intervju za posao, istina telefonski, al' s obzirom na to da je poziv bio iz Londona, računa se kao oči u oči. :mrgreen:

Naravno, svoje dobro snalaženje prilikom razgovora i veliku mogućnost da posao i dobijem, adekvatno sam sinoć proslavila uz još adekvatniju količinu piva.
15xp9na.gif

S ponosom naglašavam da mi je glavobolja skoro pa prošla. :lol:

ledi, kako li ćeš tek da proslaviš kad budeš i dobila taj posao :D ?? Ima da častiš forumaše, jel tako :P

mamo, možda je taj miris sad samo u tvojoj glavi ... i meni se jednom desilo da sušim neko bilje u rerni, i preterao sam sa sušenjem i počelo je da gori .. posle me je danima svaki miris podsećao baš na to :P

utisak dana : vratih se s pedalirajna ... damn, 2 meseca skoro nikakve vožnje, prejedanja i opijanja učinili su da sam se jedva dokotrljao do kuće posle samo 50km vožnje... moraću još dosta da vežbam, al gume su prošle test :)
Eh da, i primetio sam da se ovih dana svi nešto cimaju oko smanjenja kilaže posle praznika. Jel i kod vas to slučaj :P ?

ledi, kako li ćeš tek da proslaviš kad budeš i dobila taj posao :D ?? Ima da častiš forumaše, jel tako :P

Prošetajte (dopedalajte/doklizajte/dovezite se/po želji) do Niša i nema nikakvih problema. ;)

Eh da, i primetio sam da se ovih dana svi nešto cimaju oko smanjenja kilaže posle praznika. Jel i kod vas to slučaj :P ?

Dobra strana perioda u kome imaš previše obaveza je ta što zbog totalno neurednog načina života ne možeš nikako da se ugojiš...

Da se nadovežem na ove komentare:
Ok, možda saša malo dere, ali on jedini ima (ili može da naruči iz Planet Bike-a u bg-u) kvalitetniju opremu... Letos je kod njega vision onaj Cannondale s cenom od cirka 3700 evra :P Niko ga nije kupio naravno, al je lepa reklama :D
Jednom prilikom sam vozio Wheeler-a iz njegove radnje,bajs ide kao Sotona!:worth:
Iako"svršim kad vidim Cannondale"(da,to su tvoje reči),ni jednom mi vožnja tog bajsa nije ostavila poseban utisak kao pedaliranje Wheeler-om a ne znam ni sam što.:zaljubljena:Vozio sam i Colnago,utisak bukvalno isti kao na Knezovom Hameru(tj.nikakav).SPECIALIZED je keva svih bajseva za divljanje!:worth:Sećam se kad sam ga s**zdio niz džombe,amortizer ni da oseti rupu!:eek:

Otrovah se sinoć, kašljem celog dana. Obrni-okreni, loše je...

Utisak: poklekoh i otvorih profil na Fejsbuku. I dalje tvrdim da su sajtovi tog tipa neviđena glupost, al' svi me napeli zato što putujem, pa rekoh, 'ajde... Živa zaraza...

hej, i ja imam potpuno isto pogled na te social networking sajtove :) preko 7-8 meseci mi je stajao invite za fejs i nisam nikad pokušao da aktiviram, al onda mi je nešto zatrebalo i morao sam, i eto sad i mene medju tim fejserima ...

mamo, možda je taj miris sad samo u tvojoj glavi ... i meni se jednom desilo da sušim neko bilje u rerni, i preterao sam sa sušenjem i počelo je da gori .. posle me je danima svaki miris podsećao baš na to :P

Veruj mi, nije bio u glavi. Znam kako smrad mužjaka, naročito mačaka, može da se zavuče u sve pore. Konačno je izvetrelo. Ne znam kakvo je stanje u kancelariji ali sreća u nesreći je ta što tati čulo mirisa skoro da uopšte ne radi a Saša je prehlađen i zapušen mu je nos.

Cetiri dana nisam zapalio cigaretu.... UJEDAM....

Izdrži, popij nešto za smirenje, zalepi flaster, žvaći žvake... Mimi's dad je samo nedelju dana primenjivao te metode (Nicorette, mada ga iz nekih svojih razloga nerado reklamiram) i nikakvih problema nije imao posle toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back