UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Utisak dana je definitivno dojava o bombi na fakultetu ... taman stižem na faks, a panduri evakuisali celu zgradu, a meni kolega javlja da je i dalje na fizici... Pošto je 2 dana do kraja semestra a ja ni jedan jedini potpis u indeksu nemam, očajan sam da dobijem taj potpis iz fizike i uz prepiranje sa pandurima se otimam i trčim ka učionici (nisam štreber, samo mi treba damn potpis!) i ulećem u učionicu i sedam za klupu uz dovikivanje ostalih kako ja nosim bombu...
Iza mene uleću panduri (tek tad je bio haos) i začuđeno gledaju punu učionicu i profesora koji uveliko objašnjava neki zadatak ne obazirući se na opasnost od bombe...Tu se prof. umešao i panduri odoše, a ja sam uzeo taj (životom rizikovani) potpis.

Osim toga ... Bolov rođendan i staro dobro društvo + vranec :P

Prolazimo veceras Sanja i ja pored mosta na Ibru, kad na trotoaru mobilni...fino ga mi pokupimo, ukljucimo, kad ono - radi:D
i sta sad? pocnem ja da ceprkam po imeniku ne bi li nasao nekog tatu, mamu, sina, cerku, da pozovem i prijavim nestanak telefona, kad ono...samo neke sifre, diskrecije i sl:D:D:D
i ja lepo nazovem nekog Combeta iz imenika i on kaze"Gde si Tuto majstore?" :D
ja kazem - "Nije Tuta, vec posteni pronalazac":D
"E bate, Tuta ti zivi tu pored mosta, odnesi mu molim te taj telefon, on ce se mnogo nasekira"
Provalim ja romski naglasak, vidim koliko je sati, i krenem Tuti na adresu
kad tamo, nije Tuta, vec neki Nebojsa garagan, sav uplasen sto je krivac za izgubljeni Tutin telefon:D
"Joj bato, hvala ti mnogo, Tuta se mnogo uplasio za telefon, a i ja sam, jer je meni ispao. Sta ces da pijes, da ti platim?" :D
"Nista" velim ja, "samo neka se Tuta lepo sredi, sve mu je ok sa mobom"
I ode Nebojsa sav srecan sa Tutinim telefonom
A i ja sam bio ponosan sto ucinih dobro delo
mada mu telefon bese bolji od mog...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back