mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
I ja sam celog života iz engleskog imala 5-osim na faxu, tu sam dobila 10-ku, i to su me posle pismenog ispita ostali studenti pitali da li sam, čisto da ih utešim, bar jednom otvorila rečnik! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Džeger![]()

ma jok bre, opuštenoJel' i ovo neshto na moj rachun zbog one prednovogodishnje zezancije?![]()

Jel' i ovo neshto na moj rachun zbog one prednovogodishnje zezancije?![]()

ma jok bre, opušteno
razglabali smo skoro o izgovaranju džegera, i da se na nemačkom kaže jeger, al na engleskom je džeger... pa ko voli nek izvoli, meni je engl dosta bliži nego germanski![]()
Još kad bih mogla da se naviknem da izgovaram Nifea, sve bi bilo super!Eto, prema tome nemoj da zameraš nekome kad ni ti ne čitaš sve kako onako kako se izgovara u zemlji gde je nastalo.Pazi, mene su ukućani prozvali Milka Canić zbog silne ljubavi prema gramatici i tbog pametovanja u raznim oblastima... Tako da, ako je proizvod nemački, na nemačkom ga i izgovaraj.Još kad bih mogla da se naviknem da izgovaram Nifea, sve bi bilo super!

)

E zeznuo si se,nisam...uh Mile, zvucis kao pravi radikal![]()
Mada mi svi kažu da u Ribnici nema boljeg za političke nauke od mene.

Gledam ljude kako zbog niskih cena zadovoljni i nasmejani izlaze iz IDEA marketa,verovatno nesvesni toga da ruše istinsku domaću privredu...Više volim Srbin da me dere nego Hrvat da mi poklanja!![]()

uh Mile, zvucis kao pravi radikal
sutra mi stize novi kauc, porucen jos pre 2 meseca...

Gledam ljude kako zbog niskih cena zadovoljni i nasmejani izlaze iz IDEA marketa,verovatno nesvesni toga da ruše istinsku domaću privredu...Više volim Srbin da me dere nego Hrvat da mi poklanja!![]()

Pa u Idei 90% robe je iz Srbije.Nemam nista protiv Idea marketa jer ljudi znaju da rade.Ima vala svega i volim tamo da kupujem i sta sad,sad sam izdajica jer kupujem kod Hrvata.Svasta
To su isti ti koji prvo pogledaju šta ima na sniženju pa uđu...Utisak dana : pobedio sam jednu partiju crnki !!! dobro, delio sam prvo mesto sa gagom ... a jednu partiju nisam bio najgori !![]()

pa kako da pobediš nekog ko celo školovanje igra crnke na časovimaHm...Rekose da im fali cetvrti...I opet nisi pobedio...Neko mora da te mnogo voli...![]()
Ćuti, zadovoljan sam i jednom pobedom, stoički sam se držao 
Tražim objašnjenje...I po mogućstvu dokaze.Mile, po ovome zvučiš kao radikal, al po ostalim tvrdnjama si između lige socijaldemokrata vojvodine i LDPa ..,