UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rapidshare,speedyshare,zippyshare...
smiley_crazy.gif

MOJ UTISAK DANA JE SMRT. Htela sam da ostanem na sahrani Petrovog oca iako su moji bili protiv toga da se zadržavam. Izjavili smo saučešće tata i ja, izašli iz kapele i stali sa nekim još Magnohromcima, ljudima koje znam od ranije, počele su neke priče, ja sam se setila anegdota o krečenju i farbanju i samo osetila kako mi trnu ruke, glava mi se puni nekom težinom a pluća mi se stežu, kao da mi se žaba krastača zaglavila u jednjaku i pritiska sve. Jedva sam se dovukla kući.

Da mi ne bi Verke... Danas sam se konačno učlanila u Udruženje obolelih od MS Raškog okruga, pričale smo dobrih sat ipo sa predsednikom a onda smo otišle kod Šane na kafu. Prvi put sam bila tamo, priznajem, ne znam kako je bilo pre a sad i nije tako loše ali mi je nekako... :think: nelogično, prevelika je razlika između onog "VIP section" i onog "regularnog" dela. Mada se vidi da nije loše zamišljeno ali opet, nekako mi deluje da je projekat ostao iz nekog razloga nedovršen.

Uplsti koji minut u solarijumu s vremena na vreme, ne zbog boje nego zbog fototerapije. Ili naruči onu Cepter Bioptron lampu ili nešto slično. Imaju one plave sijalice koje ETF-ovci koriste kad imaju puno da uče, da ne bi opterećivali oči noću, neki su se za...li i kupili prejake pa su pocrneli! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back