UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pucam po savovima kad mi se nakici kretttten kome ne znaci to sto mu kazes da nisi zainteresovan i ne odgovaras na poruke i ne javljas se kad zove i on i dalje davi. ne podnosim takve kretene kako ne kapira da mi tad postaje odvratan i ljigav i fuj. sto je jos gore nemam pojma odakle coveku moj broj i taj koji mu je dao a da pre toga nije pitao mene e majke mu se po sto puta

e pucam po savovima kad mi se nakici kretttten kome ne znaci to sto mu kazes da nisi zainteresovan i ne odgovaras na poruke i ne javljas se kad zove i on i dalje davi. ne podnosim takve kretene kako ne kapira da mi tad postaje odvratan i ljigav i fuj. sto je jos gore nemam pojma odakle coveku moj broj i taj koji mu je dao a da pre toga nije pitao mene e majke mu se po sto puta

Pa znaš li otkud mu broj? Na tvom mestu bih nekom izdejstvovala sahranu po kratkom postupku.

Moj utisak dana... :think: Hormoni i dalje besne posle onog zahvata pre dva meseca, ubiću se lepo! :sad2: Tako da, ako nekoga nehotice uvredim, ne zamerite, samo zamislite da sam to napisala/rekla sa više takta.

Vanilko, drago mi je da si ozdravio ali veruj mi da jedno i drugo nemaju veze, kuvano vino se pije kao lek a ovo je bilo... :mrgreen: A za trubače, pred opštinu! Valjda ih i vi tamo imate!

Poslednja izmena:

Reci da to nisi ti i daj mu broj od nekog druga..ja obicno tako radim...

:hahaha::hahaha::hahaha:
al ga opsova momacki, ni ja ne bih mogao bolje:hahaha:
nego, sto mu bre ne udjes u trag i posaljes neke likove na adresu, to bi bilo bas cool

Lada je zakon!:worth:
lada_limo.jpg

Reci da to nisi ti i daj mu broj od nekog druga..ja obicno tako radim...

kretencina jedna kretenska jedna dijabola ma sta da pricam sa kretenom koji davi ko zmija zabu, nemam pojma ko je i rekla coveku da se predstavi ili nemoj da me smaras, on nastavio eee ne mogu da verujem ako nema bar jedno 50 poruka dnevno na koje ja ne odgovaram i jedno 100 propustenih poziva pa mislim sta reci, debel je debil. samo na jednu poruku sam odgovorila pre neki dan kad je prevrsio meru ali ovo je haos, ma naci cu ga makar se ceo KG okrenuo. bice tepanje

Milica juče povratila u mlazu i sinoć imala temperaturu. Jutros sam nakupovala suvih keksića, i slatkih i slanih, celo prepodne to melje. Toplomer ne pokazuje ništa zabrinjavajuće (rektalno 37,3) ali mi se čini i dalje da joj je čelo malkice toplije nego što bi trebalo. Vesela je i normalno se ponaša, samo nije htela da šeta jutros, tražila je kolica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back