vanilko
Ističe se
- Poruka
- 2.076
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pucam po savovima kad mi se nakici kretttten kome ne znaci to sto mu kazes da nisi zainteresovan i ne odgovaras na poruke i ne javljas se kad zove i on i dalje davi. ne podnosim takve kretene kako ne kapira da mi tad postaje odvratan i ljigav i fuj. sto je jos gore nemam pojma odakle coveku moj broj i taj koji mu je dao a da pre toga nije pitao mene e majke mu se po sto puta
Hormoni i dalje besne posle onog zahvata pre dva meseca, ubiću se lepo!
Tako da, ako nekoga nehotice uvredim, ne zamerite, samo zamislite da sam to napisala/rekla sa više takta.
A za trubače, pred opštinu! Valjda ih i vi tamo imate!
Osim toga,nisam zaboravio kome treba da dam recept od lepinja nego me taj lik zavrće.
tkacio:
Imaju običan, sa lešnikom, cimetom, vanilom... a sve to kod Branke u prodavnici po ceni od 11 dinara.e pucam po savovima kad mi se nakici kretttten kome ne znaci to sto mu kazes da nisi zainteresovan i ne odgovaras na poruke i ne javljas se kad zove i on i dalje davi. ne podnosim takve kretene kako ne kapira da mi tad postaje odvratan i ljigav i fuj. sto je jos gore nemam pojma odakle coveku moj broj i taj koji mu je dao a da pre toga nije pitao mene e majke mu se po sto puta
e pucam po savovima kad mi se nakici kretttten kome ne znaci to sto mu kazes da nisi zainteresovan i ne odgovaras na poruke i ne javljas se kad zove i on i dalje davi. ne podnosim takve kretene kako ne kapira da mi tad postaje odvratan i ljigav i fuj. sto je jos gore nemam pojma odakle coveku moj broj i taj koji mu je dao a da pre toga nije pitao mene e majke mu se po sto puta

Razlog za slavlje.Yugo se više ne proizvodi.![]()

:drunk:
Još kad bi sa fabrike sklonili ono radioaktivno"YUGO"što Kragujevčane mutira u teške neradnike,gde bi sreći bio kraj...

Reci da to nisi ti i daj mu broj od nekog druga..ja obicno tako radim...

panduri se verovatno ne bi mn cimali da pronadju dotičnu osobu...zasto ga ne tuzis za uznemiravanje?
lepe pare da uzmes![]()

da moze da mu damo broji od moje bivse zenepanduri se verovatno ne bi mn cimali da pronadju dotičnu osobu...
ostavi bre broj na forumu pa ćemo da mu napravimo neko sranje![]()
ona svakako obozava da telefonira
i da simsuje