mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
ma nije glava ... šta bih dao da je samo glava u pitanju![]()
Au, ko je beše komponovao? Mislim Rigoleto.
Ne bila ti u koži! Imaš sodu bikarbonu?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije glava ... šta bih dao da je samo glava u pitanju![]()
Ne bila ti u koži! Imaš sodu bikarbonu?
hm, sad kad me to podseti da sam video u petak ujutru na trgu (ispred apoteke) nekog čiku u radnom kombinezonu kako hvata i odnosi belo kučence u naručju ... kako ga je "lepo" teglio, svi su se okretali i gledali u čuduNema danas Gilenceta na trgu, moguće da su ga Joja i Bosa spakovale u "azil" samo da bi meni napakostile. Ne verujem da bi sam otišao sa trga, jeste i dalje zaljubljive prirode ali se užasava saobraćaja a skontao je i da na trgu ima stalnu klopu.

tkacio:

hm, sad kad me to podseti da sam video u petak ujutru na trgu (ispred apoteke) nekog čiku u radnom kombinezonu kako hvata i odnosi belo kučence u naručju ... kako ga je "lepo" teglio, svi su se okretali i gledali u čudu![]()
Nego...
nema ni Bosine Belke, samo sam dva nepoznata psa videla sinoć kako spavaju ispred apoteke kad sam šetala Gizma.
Ljudi nisu svesni koliko je jeftinije ići železnicom do nekih bližih mesta(u krugu od 50km)u odnosu na autobus,još ako su Šveđanke u pitanju...
Samo baloni i ništa više.
tkacio:Renoviranje pruga.Pohvalno,moram priznati.Ljudi nisu svesni koliko je jeftinije ići železnicom do nekih bližih mesta(u krugu od 50km)u odnosu na autobus,još ako su Šveđanke u pitanju...
ProCredit banka slavi neku feštu koliko sam video...A od pečenja ni traga!Samo baloni i ništa više.
tkacio:
Ispamovaše sa Acom Lukasom.Jest' da lik ne peva loše ali preteraše ga vala!![]()

Stigoh iz Čačka...Kao i uvek,bilo je dobro i hladno.Čačanke ili su se prolepšale ili sam ja pre bio u pogrešno doba dana.To je utisak ukratko.![]()

Sigurno si bio u pogresno doba dana![]()

tkacio:Spring valley u Australiji, samo što su ograničili doseljavanje, uveli su vrlo strogu regulativu da bi sprečili prenaseljenost. Inače, ime ti sve samo kaže.