mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
ma nije glava ... šta bih dao da je samo glava u pitanju![]()
Au, ko je beše komponovao? Mislim Rigoleto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije glava ... šta bih dao da je samo glava u pitanju![]()
hm, sad kad me to podseti da sam video u petak ujutru na trgu (ispred apoteke) nekog čiku u radnom kombinezonu kako hvata i odnosi belo kučence u naručju ... kako ga je "lepo" teglio, svi su se okretali i gledali u čuduNema danas Gilenceta na trgu, moguće da su ga Joja i Bosa spakovale u "azil" samo da bi meni napakostile. Ne verujem da bi sam otišao sa trga, jeste i dalje zaljubljive prirode ali se užasava saobraćaja a skontao je i da na trgu ima stalnu klopu.
hm, sad kad me to podseti da sam video u petak ujutru na trgu (ispred apoteke) nekog čiku u radnom kombinezonu kako hvata i odnosi belo kučence u naručju ... kako ga je "lepo" teglio, svi su se okretali i gledali u čudu![]()
Renoviranje pruga.Pohvalno,moram priznati.Ljudi nisu svesni koliko je jeftinije ići železnicom do nekih bližih mesta(u krugu od 50km)u odnosu na autobus,još ako su Šveđanke u pitanju...
ProCredit banka slavi neku feštu koliko sam video...A od pečenja ni traga!Samo baloni i ništa više.
tkacio:
Ispamovaše sa Acom Lukasom.Jest' da lik ne peva loše ali preteraše ga vala!![]()
Stigoh iz Čačka...Kao i uvek,bilo je dobro i hladno.Čačanke ili su se prolepšale ili sam ja pre bio u pogrešno doba dana.To je utisak ukratko.![]()
Sigurno si bio u pogresno doba dana![]()
Spring valley u Australiji, samo što su ograničili doseljavanje, uveli su vrlo strogu regulativu da bi sprečili prenaseljenost. Inače, ime ti sve samo kaže.