UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Питам мајмуна у сервису да ли може на мој тел. да инсталира Ћирилични фонт.
Каже мајмун па ти имаш Ћирилицу у телефону и узе стручно да барата са мојим телефоном.
После пола минута донесе закључак да сам ја већ подесио ''Ћирилицу'' и да је све ОК.
Узмем телефон,погледам,кренем да куцам поруку кад Латиница.Опет му кажем да нема Ћирилице.Узе телефон опет и констатова да има ''Ћирилицу'' Онда га нервозно питам да ми откуца нешто на Ћирилици и он крене да куца,наравно Латиницом.Питам га ''и ко је ти је ту Ћирилично слово'' а он каже ''па сва,ваљда видиш да телефон пише Српски сваку реч'' :dash::dash::dash::dash:

icon_lol.gif
smil443d19d450d6c.gif

elem, ovu sam temu tražio ... utisak dana ... kraljevo rulz bre, jedan dan u nedleji se naživim više nego svih ostalih 5-6 koliko ih već ima ostalih... još šuki i čajke i šimi zabiberiše čorbu, šteta što još neko jine svratio ...ti dredava posebno, mogla si sa fiksnog da cimneš brE!
elem danas nisam stao, samo sam svratio kući da pokupim čiste gaće i da čujem kevu kako kaže da više ne moram ni da dolazim u njihov stan :D

Opet smo sinoć sekli uši nekom nesrećnom psetu, bilo je krvi do kolena i ležala sam na njemu da se ne bi bacakao po stolu, džabe totalna anestezija! *ebo ih ko im reče da će tako kerovi da im izgledaju opako, *ebene psihopate! :otkacio: Jadna štenad!

Video sam skoro u gradu jednog pitbulla sa secenim usima,nisam ni znao da moze to...Ja mom ne bih nikad sekao usi

Video sam skoro u gradu jednog pitbulla sa secenim usima,nisam ni znao da moze to...Ja mom ne bih nikad sekao usi

Pa buldozima se i ne seku. Mada, verovarno su im ranije sekli, ko zna šta su oni jadni prošli u svojoj istoriji! A stafordima i pitovima ogromna većina seče uši, mada je u USA to stvar ličnog izbora a u EU zabranjeno kao vid zlostavljanja životinje. Što u suštini i jeste tako. Ni ja to ne bih radila ali nemam izbora, od nečega mora da se živi. :thumbdown: I da kupiranje nije zabranjeno, nikad ne bih nabavila rasu za koju je obavezno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back