UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema danas Gilenceta na trgu, moguće da su ga Joja i Bosa spakovale u "azil" samo da bi meni napakostile. Ne verujem da bi sam otišao sa trga, jeste i dalje zaljubljive prirode ali se užasava saobraćaja a skontao je i da na trgu ima stalnu klopu.
hm, sad kad me to podseti da sam video u petak ujutru na trgu (ispred apoteke) nekog čiku u radnom kombinezonu kako hvata i odnosi belo kučence u naručju ... kako ga je "lepo" teglio, svi su se okretali i gledali u čudu :eek:

hm, sad kad me to podseti da sam video u petak ujutru na trgu (ispred apoteke) nekog čiku u radnom kombinezonu kako hvata i odnosi belo kučence u naručju ... kako ga je "lepo" teglio, svi su se okretali i gledali u čudu :eek:

Hvala na informaciji. Znači, to ga je snašlo... Dobro, vratiće ga na trg sa stafilokokozom a bez m... Ako se bude lepo ponašao. Ako ne, ostaće tamo, u "azilu". Znala sam da treba intenzivnije da radim na njegovom usvajanju. :sad2: Nego... :think: nema ni Bosine Belke, samo sam dva nepoznata psa videla sinoć kako spavaju ispred apoteke kad sam šetala Gizma.

BTW htela sam da ti dodam koji poen ali sam preterala juče danas.

Poslednja izmena:
Renoviranje pruga.Pohvalno,moram priznati.:klap:Ljudi nisu svesni koliko je jeftinije ići železnicom do nekih bližih mesta(u krugu od 50km)u odnosu na autobus,još ako su Šveđanke u pitanju...
ProCredit banka slavi neku feštu koliko sam video...A od pečenja ni traga!:cry:Samo baloni i ništa više.:otkacio:
Ispamovaše sa Acom Lukasom.Jest' da lik ne peva loše ali preteraše ga vala!:confused:

Renoviranje pruga.Pohvalno,moram priznati.:klap:Ljudi nisu svesni koliko je jeftinije ići železnicom do nekih bližih mesta(u krugu od 50km)u odnosu na autobus,još ako su Šveđanke u pitanju...
ProCredit banka slavi neku feštu koliko sam video...A od pečenja ni traga!:cry:Samo baloni i ništa više.:otkacio:
Ispamovaše sa Acom Lukasom.Jest' da lik ne peva loše ali preteraše ga vala!:confused:

Elektrifikuju prugu, tak da ćemo od sad imati uslova za el. vozove :)
ProCredit je ona banka u C.L. pored puteva ? Mislim da je tamo organizovano nešto za klince, prave kasice prasice od papira, plastelina i slično ;) marketing
aco lukas ... no comment :D

utisak dana : znam gde ću za novu godinu :ok:

Spring valley u Australiji, samo što su ograničili doseljavanje, uveli su vrlo strogu regulativu da bi sprečili prenaseljenost. Inače, ime ti sve samo kaže.

hm, primamljivo zvuci...samo mene ne bi primili sigurno...imam sumnjivu proslost, a ni buducnost mi nesto nije svetla...kad mi vide ovu bliskoistocnjacku facu, odmah ce da posumnjaju na terorizam i Bin Ladena
a i daleko je brate, dok ja doplivam do Australije, globalno otopljavanje ce uveliko da zazivi:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back