jacamaca
Domaćin
- Poruka
- 3.266
pa bre muzicar dodji na puding a mimi sa mamom ja bi da te usluzim ali si mi daleko, muzicaru sam dodala poencic ali tebi neda jer sam ti dodala juce il prekjuce i kaze mora da dodate i drugim korisnicima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svadba,provod,poljupci.......![]()
pa čega se ti to sećaš pa znaš da se promenilo kad si imao 5-6-7 godina kad si poslednji put bioStigoh iz Vojvodine!Koje,ne bi menjao ovo brdo za ne znam ti šta odande. Koliko se samo Novi Sad izmenjao za 9 godina koliko nisam bio tamo...Koliko sam video podele su još izraženije nego ovde pa mi je to baš spustilo pozitivan utisak od davnina.
Očekivao sam mnogo više a jedino je Petrovaradin to ispunio.Stvarno divan pogled odatle,još kafanica pored....
Za razliku od Kragujevca,arhitektura jeste iz nekog 20.veka ali sa stilom što mi se dopalo.Bilo mi je samo žao što nisam imao više vremena da cunjam po gradu,ovako sam samo imao vremena da odem od Jevrejske ulice do železnike stanice.Inače,još stojim iza toga da je Beograd gori i ružniji grad.
![]()
Dobro pamtim da:je česmuša bila ukusnija,put nije bio izrovaren,je bilo više zelenila,nije nicalo ovoliko trafika...pa čega se ti to sećaš pa znaš da se promenilo kad si imao 5-6-7 godina kad si poslednji put bio![]()
kakav crni fensi namestaj, ima sve da potrpam klupe i stare stvari, samo da je funkcionalno
pravimo zurku i sve cemo po redu da odradimo, alkohol i to!!!
Od Novog Sada sam izgleda previše očekivao tako da mi Negotin za trunku deluje bolji.Bio prošle godine i nameravam ponovo čim bude neka veća fešta ili budem mnogo dokon.E još kad bi samo stavili barem kaldrmu u centru grada...NS je po stopi narkomanije drugi u Srbiji, odmah iza Negotina.
pa bre muzicar dodji na puding a mimi sa mamom ja bi da te usluzim ali si mi daleko, muzicaru sam dodala poencic ali tebi neda jer sam ti dodala juce il prekjuce i kaze mora da dodate i drugim korisnicima
Jaco, aj mi sacuvaj taj puding, uhvatila me zezancija oko onog mog sljunka u bubregu, moram na razbijanje, ne znam glava gde mi je....covece, ovde se na forumu samo jadamo, kao nekakvi hipokondri
utisak dana - nasli mi cetiri kamena, imam materijal za gradjevinu, pa kome treba taze krecnjak, neka se javi