kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
martinke/
/,kragujevac,urban shop,likovi iz urbana...supeeeer zezanje...i ustajanje u 07:00

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekla mi je majka da bi trebalo da postanem ženstvenija (a sve to zbog moje ljubavi prema motorima...i pivu...i cigaretama...i zdravom razumu...)...Elem, taman ja to lepo negirala uz par manje-više dobrih argumenata, kad donese burazer novu radnu fotelju i ja, logično, šrafciger u ruke i krenem da sastavljam naslon i sedište i... Taj izraz na njenom licu je trebalo videti...
![]()
u tome te podrzavam maksimalno a jos vise me nervira kad vozac automobila ne ume da zameni gumu na istomPa ne, nelogično mi je što mnogi povezuju ženstvenost sa nesposobnošću. Ja jesam ženstvena, samo ne volim prenemaganje i nije mi problem da "isprljam ruke". Nerviraju me žene koje iz principa neće da zamene sijalicu jer smatraju to muškim poslom.
Opet sam na Krstarici,ali sa drugim identitetomTo je utisak...
Moj utisak je da sad svi hoće da dođu da me obiđu a stvarno mi niko ne treba ovako, u RL. To druženja sa ljudima koliko mi je potrebo obavim telefonom ili ovako, na netu, ostatak vremena se trudim da ležim. Juče navalila kao mutava da kačim veš prepodne i da ga skidam sa žice popodne pa sinoć nisam mogla da ustanem iz kreveta!
Ja dos'o kuci...putovali smo u povratku 30 sati, tako da trenutno nisam nizasta...
al bese dobra tura, imali smo odlicnu svirku i pokazali Frencmenima kako guslaju muzicari Srbijanci![]()
Sličan problem...Sutra burazeru i najboljoj drugarici a prekosutra dvema drugaricama.šit, ortaku rođendan 17tog :S
moraću da se isprsim neki drugi dan sa poklonom, da se iskupim![]()