UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekla mi je majka da bi trebalo da postanem ženstvenija (a sve to zbog moje ljubavi prema motorima...i pivu...i cigaretama...i zdravom razumu...:mrgreen:)...Elem, taman ja to lepo negirala uz par manje-više dobrih argumenata, kad donese burazer novu radnu fotelju i ja, logično, šrafciger u ruke i krenem da sastavljam naslon i sedište i... Taj izraz na njenom licu je trebalo videti...:hahaha:

Rekla mi je majka da bi trebalo da postanem ženstvenija (a sve to zbog moje ljubavi prema motorima...i pivu...i cigaretama...i zdravom razumu...:mrgreen:)...Elem, taman ja to lepo negirala uz par manje-više dobrih argumenata, kad donese burazer novu radnu fotelju i ja, logično, šrafciger u ruke i krenem da sastavljam naslon i sedište i... Taj izraz na njenom licu je trebalo videti...:hahaha:

:rotf::rotf::rotf: :super::super::super:

Uradila sam to juče. U totalnoj anesteziji, ne bih podnela da gledam. U sobi samnom su bile jedna mlada apotekarka kojoj danas treba da stavljaju cerklaž, fina ženica, jedna 38-togodišnja učiteljica ili nastavnica, tako nešto, koja je radila amniocentezu, jedna koja je pobacila pa su i njoj morali da urade kiretažu ali samo sa lokalnom anestezijom i jedna koja ima 38 godina, sina od 18 i ćerku od 12 gidina i već je triput abortirala, bez trunke griže savesti. :thumbdown: Ebote, kravo jedna, popij pilulu, stavi spiralu, broj dane, uradi nešto ako ti je već toliko stalo da se *ebeš! :rtfm: Ja prvom prilikom idem na konsultacije sa mojom dr da bih počela sa nekom ozbiljnijom kontraceptivnom metodom, brojanje dana očigledno e radi kad uzimaš hormone, makar oni poticali i iz kore nadbubrežne žlezde! Posledice ne osećam, osim cimanja sličnog onoj klasici kad se dobije. Još me nije stiglo. Kaže ona ženica što je pobacila da je bol rasturio dok su joj to radili ali da je najgori deo bio taj što je bila budna i gledala.

Mimi, bice sve Ok,samo odmaraj i pricuvaj se neki dan da ne nazebes, jeste bolno i psihicki i fizicki ali brzo prolazi.
Tako je u zivotu da ***.nikada ne mozes da imas apsolutnu kontrolu nad nekim stvarima koje se desavaju....:neutral:

@tema
iznenadila me mama, dobila sam prelep certina sat!Sto vOlem iznenadjenja.....

Opet sam na Krstarici,ali sa drugim identitetom:) To je utisak...

A stari identitet?

Moj utisak je da sad svi hoće da dođu da me obiđu a stvarno mi niko ne treba ovako, u RL. To druženja sa ljudima koliko mi je potrebo obavim telefonom ili ovako, na netu, ostatak vremena se trudim da ležim. Juče navalila kao mutava da kačim veš prepodne i da ga skidam sa žice popodne pa sinoć nisam mogla da ustanem iz kreveta!

Moj utisak je da sad svi hoće da dođu da me obiđu a stvarno mi niko ne treba ovako, u RL. To druženja sa ljudima koliko mi je potrebo obavim telefonom ili ovako, na netu, ostatak vremena se trudim da ležim. Juče navalila kao mutava da kačim veš prepodne i da ga skidam sa žice popodne pa sinoć nisam mogla da ustanem iz kreveta!

Hej, polako, sada se samo odmaraj, vratićeš se postepeno u ˝normalu˝, batali veš i kućne poslove za sada. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back