UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigoh iz Vojvodine!:super:Koje,ne bi menjao ovo brdo za ne znam ti šta odande.Koliko se samo Novi Sad izmenjao za 9 godina koliko nisam bio tamo...Koliko sam video podele su još izraženije nego ovde pa mi je to baš spustilo pozitivan utisak od davnina.:sad2:Očekivao sam mnogo više a jedino je Petrovaradin to ispunio.Stvarno divan pogled odatle,još kafanica pored....:zaljubljena:Za razliku od Kragujevca,arhitektura jeste iz nekog 20.veka ali sa stilom što mi se dopalo.Bilo mi je samo žao što nisam imao više vremena da cunjam po gradu,ovako sam samo imao vremena da odem od Jevrejske ulice do železnike stanice.Inače,još stojim iza toga da je Beograd gori i ružniji grad.:lol:

Stigoh iz Vojvodine!:super:Koje,ne bi menjao ovo brdo za ne znam ti šta odande. Koliko se samo Novi Sad izmenjao za 9 godina koliko nisam bio tamo...Koliko sam video podele su još izraženije nego ovde pa mi je to baš spustilo pozitivan utisak od davnina.:sad2:Očekivao sam mnogo više a jedino je Petrovaradin to ispunio.Stvarno divan pogled odatle,još kafanica pored....:zaljubljena:Za razliku od Kragujevca,arhitektura jeste iz nekog 20.veka ali sa stilom što mi se dopalo.Bilo mi je samo žao što nisam imao više vremena da cunjam po gradu,ovako sam samo imao vremena da odem od Jevrejske ulice do železnike stanice.Inače,još stojim iza toga da je Beograd gori i ružniji grad.:lol:
pa čega se ti to sećaš pa znaš da se promenilo kad si imao 5-6-7 godina kad si poslednji put bio :P

Fino organizovan okup povodom 14.oktobra...Jedino su mi išli na živce vandali koji imaju toliko nepoštovanja prema par hiljada pokojnika(koliko znam,prema najnovijim saznanjima bilo ih je oko 3000)pa odlaze na samom početku govora.:otkacio:Ja kao nikakav patriota sam ostao tamo do kraja...

Pre par godina smo letovali u Kušadasiju i tamo upoznali nekog dečka iz Izmira koji je bio na Exitu i za NS kaže "Cute litle town". :lol: NS je po stopi narkomanije drugi u Srbiji, odmah iza Negotina. To je neki statistički podatak koji me odbio ali i dalje mislim da je lepši od BG. Nekako ima dušu. I jako mi je krivo što tamo nisam prošla prijemni, pre bih se za NS opredelila da sam mogla da biram. I sad bih verovatno bila veterinar a ne samo iskomplexirani tehničar. :lol:

Nego, utisak od juče je da sam bila sa Milicom u svojoj radnji i radila, prodala sam ponešto, nešto sam i propustila jer mi nisu rekli da su ispremeštali neke džakove a nešto jer ni potencijalni kupac ni ja nismo mogli da prebacimo do kola džak od 40kg. Nešto sam i uradila kako treba, dala sam muževu vizitku tipu koji se sprema da oformi tov svinja na veliko, biće i njemu i meni odlična mušterija. :D Sklopili smo ugovor sa još jednom firmom tako da ćemo sad imati koncentrate od 3 različita prozvođača. A loše je da sam asistirala mužu za kupiranje ušiju jednom štenetu staforda od 4 meseca, pogazila time svoje principe, takoreći pljunula sebi u usta i nekoliko puta se zamalo onesvestila, što zbog toga što sam izašla iz forme kad je u pitanju hirurgija, što zbog toga što ceo dan nisam ništa jela. A današnji utisak je da nećemo da idemo gore jer smo obe prehlađene i imam posla u kući. Možda popodne, kad Milica ustane ali mislim da će onda biti kasno.

pa bre muzicar dodji na puding a mimi sa mamom ja bi da te usluzim ali si mi daleko, muzicaru sam dodala poencic ali tebi neda jer sam ti dodala juce il prekjuce i kaze mora da dodate i drugim korisnicima

Jaco, aj mi sacuvaj taj puding, uhvatila me zezancija oko onog mog sljunka u bubregu, moram na razbijanje, ne znam glava gde mi je....covece, ovde se na forumu samo jadamo, kao nekakvi hipokondri:hahaha:
utisak dana - nasli mi cetiri kamena, imam materijal za gradjevinu, pa kome treba taze krecnjak, neka se javi

Au, šta je ovo, svi smo ovih dana zakasali kod nekih lekara... Šta li će biti kad budemo penzioneri... Ja odoh na rutinski pregled, a dobih gomilu uputa da proverim svašta nešto, a navodno je sve u redu.

@čajki: nemoj da brineš, nije to ništa opasno, samo ume hmm... malo da boli. Ja sam pre nekoliko godina imala taj problem, samo je sitniji građevinski materijal bio u pitanju...:mrgreen:

Jaco, aj mi sacuvaj taj puding, uhvatila me zezancija oko onog mog sljunka u bubregu, moram na razbijanje, ne znam glava gde mi je....covece, ovde se na forumu samo jadamo, kao nekakvi hipokondri:hahaha:
utisak dana - nasli mi cetiri kamena, imam materijal za gradjevinu, pa kome treba taze krecnjak, neka se javi

sve to znam kako izgleda i kako boli, dva meseca sam izginula u prolece, mada kod muskaraca ide malo teze taj problemcic:dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back