UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mimina mamo...ako je tako j+b+g...steta...ako bas zelis unistiti /izviniiii/ jedan zivot onda ok,ali dobro razmisli...ne bih volela da sam u tvojoj kozi...

Joj, nemaš pojma kako mi je. Ne znam koji mi đavo bi, odem malopre na yumama.com, čitam Dnevnik trudnoće, vidim da već odmiče organogeneza... ALi s druge strane, da li bi taj i takav život imao ikakav kvalitet?! Rekoh već da bi TO bila neka nakaza, u najboljem slučaju novi Kvazimodo. Bolje je ovako. Nisam pristalica abortusa kao "kontraceptivne" mere ali ovo je vanredna situacija a da ja čekam još da poraste, da bih mogla na amniocentezu, pa šta ako se ispostavi onda da ima neki sindrom ili nešto?! Onda bih mogla samo da :arrow::dash::!:

Muka mi je! :sad2: :dash: Neću da budem trudna! Ne mogu, ne sad! :(

Imala sam taj osecaj pre x godina....nekoliko puta.....ako se osecas tako onda nemoj da cinis protiv svoje volje .....ali ako ipak zelis drugo dete neka bude sto skorije jer kako odmice vreme onda se sve teze odluciti...ja tako ostadoh sa jednim detetom i sa ovde distance kad posmatram, nisam se pokajala.....
Kod nas u Kg '' to zadovoljstvo'' kosta 100e.....skupo sestro...

Deda od mog druga.:sad2:Čovek je bio zdrav ko dren i samo pre koje jutro čujem da je umro.Bio je legenda,što jest'-jest',samo se setim kad ja i on nađemo na drugovom kompu Miroslava Ilića i Tozovca pa odvrnemo dok ovaj krka a ono se sve kuća trese koliko je jak woofer.Kakva je kod njega bila pita sa krompirima...To bi i mrtva usta jela,ko proba ne zaboravlja.:ok:Uvek me je zvao"Milenče"i imao još smešnih naziva za stvari kao npr."Micibuši"(Micubiši)ili"čekiče"(čekić).Neka mu je laka zemlja.:cry:

Imala sam taj osecaj pre x godina....nekoliko puta.....ako se osecas tako onda nemoj da cinis protiv svoje volje .....ali ako ipak zelis drugo dete neka bude sto skorije jer kako odmice vreme onda se sve teze odluciti...ja tako ostadoh sa jednim detetom i sa ovde distance kad posmatram, nisam se pokajala.....
Kod nas u Kg '' to zadovoljstvo'' kosta 100e.....skupo sestro...

Ovde je toliko sa sve totalnom anestezijom. Ovaj put mora da ode, objasnila sam Saški (Kosa...) zašto. Žao mi je, nekako sam oduvek želela 3 kom. ali kako stoje stvari, Mimi će izgleda ostati sama. :( Ipak je moje zdravlje u pitanju. To braća i sestre ne mogu da joj nadoknade, naročito ne uz oca koji radi po ceo dan i... Uf! :otkacio:

Deda od mog druga.:sad2:Čovek je bio zdrav ko dren i samo pre koje jutro čujem da je umro.Bio je legenda,što jest'-jest',samo se setim kad ja i on nađemo na drugovom kompu Miroslava Ilića i Tozovca pa odvrnemo dok ovaj krka a ono se sve kuća trese koliko je jak woofer.Kakva je kod njega bila pita sa krompirima...To bi i mrtva usta jela,ko proba ne zaboravlja.:ok:Uvek me je zvao"Milenče"i imao još smešnih naziva za stvari kao npr."Micibuši"(Micubiši)ili"čekiče"(čekić).Neka mu je laka zemlja.:cry:

Pa sorry!

I ostavio ženu u dugovima. Svinja! :otkacio: I ne verujem da je od Vijagre, bio je srčani bolesnik a niko mu nije ni predložio bajpas, samo su mu davali lekove koje nije hteo da pije.

Убило га срце у по' посла...А вала и нападао је ко Јарац кад крене да мрче.
Породица му је ОК с'обзиром на број афера које је имао :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back