UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceo dan se smejem.... bacio sam se na neku literaturu.... citam knjige po ceo dan i tek sada kapiram shta sam propushtao.... za pet dana kupio sam 4 knjige a porucio josh par komada... Veoma sam srecan .... najzad sam shvatio da od knjiga ima josh po neka korist osim papira za rolanje i podmetaca za pice...

Nije me bilo par dana. Pa tek sad vido ovo. Shimmy my man, bas si se bacio na citanje. Ajde da polazes neki ispit mesto mene:super:.
Moj utisak dana: Ovo mi je jedan od najpraznijih danan u zivotu. Bas nista ceo dan, Samo tmurno vreme, i nishta....

kupusijada je bila dobro, misleci na kupus, porcija 150 dina ali ljudi 150 dinara pice, jedna mala papricica 30 dinara mala lepinjica 30 dinara. pa oni su odlepili skroz

meni odlepio mobilni to vece...ja ti poslao poruku, bio celo vece u Etno kuci Potkovica, al poruka ne hte da ode..ni Paganinija nisam mogao da dobijem da me vrati kuci:D..haos...a ona kisa pada li pada...ali zato je kupus bio vrrrrr':worth:

ja sam pokusavala da zovem al uzalud, bila sam sa bratom i njegovim drugom i sa mojim cerkama u jednom od satora do luna parka dok je iza nas pevao Era. majko moja kako su me bolele usi

И прошле године је долазио Ера....певао је ''Ноћас сам сањао плавог слона.....
А онда је изашла Маја Маријана у допичњаку са избаченим дудама.Кад је кренула да меееешаааа а испред бине све сама дечица...

Prs'o sam!:lol:Ne mogu da čekam...
poster-original-x-530-1-1.jpg

ja sam pokusavala da ti saljem poruku al bezuspesno, nije imalo sanse da se nista uradi. nije htelo pa nije. brat nije uspeo da se nadje sa devojkom a nisu mogli ni sa drugom da se vide. pukla je neki klinac mreza. bem li ga sta je bilo

te noci u Mrcajevcima je bilo kao za Novu godinu...svi su svima cestitali srecno krkanje kupusa, pa se veza preopteretila...tako ti je to sa ljubiteljima sela, kao nama, das mobilni na koriscenje

Скупштина града Краљева...
Директан пренос табања,свађе,отимања папира,псовања...Лудило!!!
Е сад ми уопште није жао што нисам међу одборницима

Ti vasi su neki amateri!
U Pozaervcu su pojedini iznajmljivali obezbedjenje, zatim su se tukli, da ne pominjem popularne sacekuse, a onda su poceli i kasikarama da se dobacuju! :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back