mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ej, pazite vi da se ja ne predomislim, biću u tom slučaju jaaako strog mod... Bolje sami budite dobri. :nono: Šalim se, nisam ja od akcije, više sam kritičar. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I lakše malo s tim alkoholom, ne slaže se sa antibioticima (ako ih piješ a trebalo bi).Ma kakvi bre...Ne pijem ti ja ni vodu,kamoli antibiotike.I lakše malo s tim alkoholom, ne slaže se sa antibioticima (ako ih piješ a trebalo bi).

Ma kakvi bre...Ne pijem ti ja ni vodu,kamoli antibiotike.![]()
Kako se smenjuju moderatori?????
Nista, mada koliko sam video neko je ranije napisao zivela anarhija, supermodovi su na kratko preuzeli vas pdf!sad tek primjetih da nam je promenjen mod, sta se desilo u medjuvremenu?!
Mališa pandur!On"kao"radi u mojoj školi...A nije loš lik da ovako nešto zasluži,pre bi ja ponabijao na kolac ove druge iz SUP-a Ribnice što nama stalno j*bu kevu kada smo na poligonu.Citam danas u jednim dnevnim novinama kako je jedan osamnaestogodisnjak iz Ribnice kod Kraljeva vredjao nekog policajca. Da bude zanimljivije to je snimao kamerom i okacio na youtube-u. Poznajete li ovog pandura sto se pravda ?
Nista, mada koliko sam video neko je ranije napisao zivela anarhija, supermodovi su na kratko preuzeli vas pdf!
Nista, mada koliko sam video neko je ranije napisao zivela anarhija, supermodovi su na kratko preuzeli vas pdf!

Khm, khm, ne bi me uopšte začudilo da sam to bila ja.![]()
I ja joj želim sreću.Još nema Tee sa utiscima dana sa prijemnog? Ne znam za ostale, ja sam joj povremenon držala palčeve danas, i njoj i Laki Jr sa KLj.