UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au rasta choveche shta ti se desilo.....
Uzeo zaleteo se kao nenormalan kod one krivine kako se silazi za auto-pijacu kada ideš sa ribničke strane i...J*bi ga.Seo sam na burazerovu ex.spravicu i naginjao se kao i pre ali moša bile loše gume+je verovatno tu bio sitan pesak i samo mi prokliza prednji točak a iza mene neki drljavi Stojadin koju umalo nije prešao preko mene ali Bog me tu spasio(:worth:).Iskreno ni ja nisam verovao da će ona krntija ukočiti u mestu(:eek:).Ne znaš koji doživljaj:sve se desilo u par sekundi a ja imao osećaj kao da je trajalo 10 najmanje a na MP4 playeru trmsila Elitna Ekipa-Tamni grad,ne mož' zamislit' prizor!Bio sam u papučama i šorcu-i to je s**bano ali pusti to,ne vredi to ništa...

Uzeo zaleteo se kao nenormalan kod one krivine kako se silazi za auto-pijacu kada ideš sa ribničke strane i...J*bi ga.Seo sam na burazerovu ex.spravicu i naginjao se kao i pre ali moša bile loše gume+je verovatno tu bio sitan pesak i samo mi prokliza prednji točak a iza mene neki drljavi Stojadin koju umalo nije prešao preko mene ali Bog me tu spasio(:worth:).Iskreno ni ja nisam verovao da će ona krntija ukočiti u mestu(:eek:).Ne znaš koji doživljaj:sve se desilo u par sekundi a ja imao osećaj kao da je trajalo 10 najmanje a na MP4 playeru trmsila Elitna Ekipa-Tamni grad,ne mož' zamislit' prizor!Bio sam u papučama i šorcu-i to je s**bano ali pusti to,ne vredi to ništa...

A nisi, u duhu svog avatara igro fudbal iako su ti lekari najstrože zabranili? Šteta... ;):P

Evo kako izgleda moja noćna mora:
24zlrhy.jpg

To mi se dešava ponekad zato što šaljem oko 50 poruka dnevno.Sanjam da mi stigne poruka i ja stvarno ustanem da odgovorim!:dash:

Još od ranog jutra banuo sam u školu da ostavim neka dokumenta što mi je urnisalo ceo dan.Taman treba da krenem za Ribnicu u 18h ali hoćeš malo sutra-skinuo sam zavoj sa noge i...:eek:Nema preteranog napretka pa ću morati da čekam minimum jedan dan da sve to malo zaraste,čisto da mi ne maže po šorcu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back