UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blago tebi kada si danas mogao da spavash... samo shto sam prilegao, sklopio oci ... pocelo je neko opshte decije veselje ispod prozora .... pun Flash neke decurlije koja igra, peva i to uz pratnju neke muzike koja je bila u fazonu mix diznijevih crtaca i hickokovih filmova...

Citam danas u jednim dnevnim novinama kako je jedan osamnaestogodisnjak iz Ribnice kod Kraljeva vredjao nekog policajca. Da bude zanimljivije to je snimao kamerom i okacio na youtube-u. Poznajete li ovog pandura sto se pravda ? :D:D
Mališa pandur!On"kao"radi u mojoj školi...A nije loš lik da ovako nešto zasluži,pre bi ja ponabijao na kolac ove druge iz SUP-a Ribnice što nama stalno j*bu kevu kada smo na poligonu.

Poslednja izmena:
Nista, mada koliko sam video neko je ranije napisao zivela anarhija, supermodovi su na kratko preuzeli vas pdf!

Da, skontala sam da se ona devojka nikome nije sviđala. Nudili su meni ali iskreno, nisam ja od akcije, više sam kritičar. INače, mislim da ni na ŽK nema moda, Mada i ne treba, Hani koja je supermod redovno postuje, bla, bla, sad će opet da me ispravlja... Kad mi je brži jezik od pameti. Ali stvarno, teško da pf dobro funkcioniše bez moda. Naš novi mod mi deluje sasvim OK.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back