Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

ladno covek misli da treba da ima vise prava jer ima dva klikera i dudinjku u gacama.
dance moms lol GIF by Lifetime

Da bi bili ravnopravni i da se ne komplikuje situacija civilnog naddruštva, izvaditi unutarnje klikere sa komplet matericom i vulvom ženama i ukloniti spoljne klikere, prostatu i falus muškarcima !

Mislim da je to jedini način da zaista postanemo rodno ravnopravni ... srkk ... :kafa: ...srkk.srk

Bez zene nema zivota ali u svemu ne mozemo biti ravnopravni.
ne mozemo one su jace od nas.Radi skuva pocisti brine o deci i sve stize,mi odradimo osam sati i kazemo "Bas sam se umorio".I kada su prehladjene sve postizu ,dok mi zbog gripe crkavmo na krevetu kao na samrti.Cuj ravnopravni,pruzis joj pet minut loseg seksa i jos ocekujes da ti bude zahvalna :lol:

ne mozemo one su jace od nas.Radi skuva pocisti brine o deci i sve stize,mi odradimo osam sati i kazemo "Bas sam se umorio".I kada su prehladjene sve postizu ,dok mi zbog gripe crkavmo na krevetu kao na samrti.Cuj ravnopravni,pruzis joj pet minut loseg seksa i jos ocekujes da ti bude zahvalna :lol:
Necu valjda ja da kuvam,peglam,cistim po kuci,cuvam decu to su zenska posla.Nisam se ozenio da se mucim i patim.Salim se, sve ovo ja znam i nije mi tesko to da radim ali musko je musko da nisam ne bi imao pitona u gacama.To mora da se postuje.

Zene trenutno lete u kosmos i pilotiraju avionima...
Takodje su inzenjeri svih vrsta i doktori svih fela...
Voze cak i dampere u rudnicima i sluze vojsku ako zele...
Ali njima je bitnije da li se kaze borac ili borkinja za prava...
Pih...
uvek imas pick me zene kojima nista ne treba osim da ih neki muzjak odabere, pa si slobodan obratiti se njima, mozete cak i da jedno drugo tesite sto postoje neke tamo borkinje plaky

ajde pronadji te klikere u gacama i napisi lepo u cemu to muskarci i zene ne mogu da budu ravnopravni.
pa nisu ravnopravno tretirani u drustvu. zene imaju daleko veca prava od muskaraca. Recimo neko tukao muskarca, nikom nista, mlatis zenu ide u novine. Deca pripadaju zenama pri razvodu i ako ne postoji ni jedan dokaz da su zene bolji roditelji. Zene uvek dobijaju smesne poslove. Muskarci studenti uvek imaju poslove tipa utovaraj dzakove, dok su zene kao studenske unije i druge nebuloze. Bukvalno ne postoji ni jedno mesto gde su muskarci privilegovani. Zena istih sposobnosti kao i muskarac ce daleko bolje proci u zivotu od njega

E sad sto su muskarci inteligetniji, jaci i bolji za skoro svaki posao to je tako u prirodi. Nije tacno da zene ne mogu da rade ni jedan posao. Recimo isplati se drzati zene za neke poslove, jer su jeftinije, a uradice posao malo losije od muskarca.
Kao kad bi se kepeci zalili sto nisu zastupljeni u NBA.

Back