Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Од 2003 до данас је усвојено ДругомСрбијом и КрезубомСрбијом преко 6,000 законских аката, које су доносили САД, ЕУ и њене НВО.

Добили смо бућкуриш који је немогуће применити у тзв. слободи

НВО и Тиранин управља Владом (Републике) Деспотије Србије.

Тиранин је успео да уједини све цивилизацијске небулозе и тосе види по регулативи, непримењивости, док он сам свакодневно крши Устав.

Ако је остала регулатива писана за интересне, мањинске и олигархијске групе у Србији и ван ње, зашто би у овом случају неко помислио да ће само овај законски акт бити добро регулисан и усклађен са важећим прописима и Уставом који не декодификује ??

Ко је само на тренутак помислио да ће било који предлог па и овај з.акт бити добро регулисан у земљи чуда без слободних институција, тај није много интелигентан - уствари глуп је ! Његово име је Политички идиот !

Од 2003 до данас је усвојено ДругомСрбијом и КрезубомСрбијом преко 6,000 законских аката, које су доносили САД, ЕУ и њене НВО.

Добили смо бућкуриш који је немогуће применити у тзв. слободи

НВО и Тиранин управља Владом (Републике) Деспотије Србије.

Тиранин је успео да уједини све цивилизацијске небулозе и тосе види по регулативи, непримењивости, док он сам свакодневно крши Устав.

Ако је остала регулатива писана за интересне, мањинске и олигархијске групе у Србији и ван ње, зашто би у овом случају неко помислио да ће само овај законски акт бити добро регулисан и усклађен са важећим прописима и Уставом који не декодификује ??

Ко је само на тренутак помислио да ће било који предлог па и овај з.акт бити добро регулисан у земљи чуда без слободних институција, тај није много интелигентан - уствари глуп је ! Његово име је Политички идиот !
Moraću da ti dam 0 poena na kolokviju iz politologije :kafa:

То су давно обрадили Хегел, Ниче и Делезе

Pa bolje to nego pokušavati biti više inteligentan nego što jesi, kao npr ti

Када неко нема шта да напише, неку фусноту, цитира или се позове на неку референцу, онда му остаје да коментарише личност !

Да ли 6,000 законских аката представља нађубрену регулацију квантитета и/или квази/нео дерегулацију. (лажирање норми)

Шта ли ?

Ово би знао да дефинише Проф.др.Лазар Вркатић, који је нажалост покојни.

"Онтологија и философија права"

То су давно обрадили Хегел, Ниче и Делезе

Када неко нема шта да напише, неку фусноту, цитира или се позове на неку референцу, онда му остаје да коментарише личност !
PA to ti najvise radis na forumu , ali na drugom nicku , ovde se kao foliras da si dobar.

Право није само наука, већ философија, онтологија, метафизика...

Када се криминалци, бандити и дијаболици дочепају писања закона (Н.Скупштина), онда је такво право супротно правди.

Право, правда и правичност су различити појмови и тренутно нису сагласни и присутни у Србији.

PA to ti najvise radis na forumu , ali na drugom nicku , ovde se kao foliras da si dobar.

Па не радим !

Немам ја ништа против твоје личности, ја само кажем како јесте ти си политички идиот.

Није то ништа ружно и увредљиво - то је твоја неспособност и политичког и јавног.

Па не радим !

Немам ја ништа против твоје личности, ја само кажем како јесте ти си политички идиот.

Није то ништа ружно и увредљиво - то је твоја неспособност и политичког и јавног.
Evo ga :lol:

Ako moras da ostavis otvorene rupe za gluplje ljude da mogu da ih zloupotrebljavaju, onda moras da napravis pravu skalameriju koje prividno zoves uredjeno drustvo i pravo...

Да, али то је прескупо за одржавање.

Сва присила, може и кроз регулативу, ако није природна она троши и потроши све др.капацитете.

Све што ти виси у ваздуху, па било то и регулатива, троши рад и енергију

Зато право не сме да одступи од природног, божјег права или историјске традиције, која троши минимум енергије реда и поретка.

Зато смо све потрошили у друштву.

Зато право јесте нешто што је више од науке !

Тако ће проћи и овај Зак.акт ! - трошиће друштвеност, док је не потроши !

Нема везе, да резимирамо овај, претходне и све будуће зак.акте !

Нема ништа од тога када Тиранин и НВО пишу регулативу.

Крај !
Fanovima Tiranije najviše smetaju NVO.
Svaka normalna država ima nvo koji ne odmazde nego pomaže ...
Problem je stigmatizacije svega...pa tako je NVO satanisticko zlo po nekima.

Back