pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
evo na kp niko ne trazi zene. https://novi.kupujemprodajem.com/poslovi/trgovina-i-prodaja/grupa/2546/2562/1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzi me da ga citam, a eto ispustim takav biser![]()
bumerska poslahttps://www.politika.rs/scc/clanak/480775/Zakon-o-rodnoj-ravnopravnosti-ugrozava-ustavne-slobode
"
Поборник сам равноправности мушкараца и жена, која укључује и уклањање родних стереотипа о друштвено прикладним улогама жена и мушкараца. И противник сам било каквог облика дискриминације. Зато ми и смета што закон који уређује ову област садржи параграфе који отварају врата неједнакости и искључивости. Прописивањем обавезног коришћења родно осетљивог језика, под претњом новчане казне, уведен је вербални деликт.
Тиме се отвара много значајније питање: да ли ћемо као друштво дозволити да нам политика одређује како морамо да говоримо и пишемо – каже за наш лист aкадемик Јасмина Грковић-Мејџор, професор на Одсеку за српски језик и лингвистику у Новом Саду, редовни члан САНУ, потпредседник Огранка САНУ у Новом Саду и један од најбољих познавалаца српског језика."
Dozvolićeš (valjda) da je ipak veći poznavalac srpskog jezika akademik.
Kad ovi vaši što pevaju Sevdalinke Čedi budu porasli, biće bolje.bumerska posla
cekamo novu generaciju zena u SANU koje nisu vaspitane da budu mazohistkinje
znaci ovo nije vise stvar nauke vec bukvalno bumerska TORTURA
to da je drzava kao sto nije studentkinje na filoloskom bi ustaleKad ovi vaši što pevaju Sevdalinke Čedi budu porasli, biće bolje.
to da je drzava kao sto nije studentkinje na filoloskom bi ustale
napravile protest
ali to sve mutave generacije
nenormalan univerzitet
nema drustvenog dijaloga
na stranu ta masa huligana, sacuvaj boze
Severna Koreja
Ima li žena u SANU?bumerska posla
Ima li žena u SANU?![]()
znaci uzmu ti pola od plate za pevaljke, kurvetine i druge silikonske iz javnog sektora, ok warum nicht. nazovu te u muskom rodu joj spremte te se spremteto da je drzava kao sto nije studentkinje na filoloskom bi ustale
napravile protest
nenormalan univerzitet
nema drustvenog dijaloga
Severna Koreja
Znači nisi se ni potrudila da pročitaš tekst.bumerska posla
Ja čula u jednom videu, i svidelo mi se baš: priroda favorizuje sadističke muškarce i mazohističke ženecekamo novu generaciju zena u SANU koje nisu vaspitane da budu mazohistkinje
Evo ja sam citao a nemam cirilicu na kompu ali citiram gospodju profesorku, bar ono najbitnije...Znači nisi se ni potrudila da pročitaš tekst.
I ja sam cuo da sam neddoljiv zenama.Ja čula u jednom videu, i svidelo mi se baš: priroda favorizuje sadističke muškarce i mazohističke žene
Tako da nas ne treba čuditi što neke žene nesvesno pribegavaju toj strategiji čak i kad nisu u prirodi, i što muškarci vole žene uvek spremne da pljucnu po sebi
Ja sam sveti Benedikt kajillionaireI ja sam cuo da sam neddoljiv zenama.
To, medjutim, nije tacno.
Kao ni izmisljotina iz videa koji ne postoji i nisi pogledala...ili pogledao...boli me dupe sta si i ko si...
Ako pogledamo u Maticinom recniku "sociolog" je objasnjen kao “onaJ koji....”. Da je neko mislio na osobe zenskog pola napisao bi: ”onaj/ona....”.
Dakle to su izmisljanja u hodu jer ionako veliki broj zanimanja i titula vec ima reci koje su polno jasno diferencirane.
Kako se ti zalazes za dijalog, to bi bilo tri recenice pa gasna komora...to da je drzava kao sto nije studentkinje na filoloskom bi ustale
napravile protest
nenormalan univerzitet
nema drustvenog dijaloga
Severna Koreja
Zapamticemo ovo kao tvoju prvu duhovitu poruku u istoriji Krstarice.Kako se ti zalazes za dijalog, to bi bilo tri recenice pa gasna komora...
Na zalost nije duhovita nego istinita...Zapamticemo ovo kao tvoju prvu duhovitu poruku u istoriji Krstarice.![]()
Ja čula u jednom videu, i svidelo mi se baš: priroda favorizuje sadističke muškarce i mazohističke žene
Tako da nas ne treba čuditi što neke žene nesvesno pribegavaju toj strategiji čak i kad nisu u prirodi, i što muškarci vole žene uvek spremne da pljucnu po sebi