Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Ostavite Pitersona na miru.

Ja mislim da on zeli da ubedi sebe da je srecan sa svojom zenom. On je pak intelektualno/karijerno prerastao svoju zenu i mislim da je podsvesno mrzi i zato se tako teshi.
Razvio je taj sistem odbrane :" Zena bolje da se posveti na vreme porodici jer ionako nece verovatno postici nista. "

Sto se tice drugih tema ja ga volEm.

Ostavite Pitersona na miru.

Ja mislim da on zeli da ubedi sebe da je srecan sa svojom zenom. On je pak intelektualno/karijerno prerastao svoju zenu i mislim da je podsvesno mrzi i zato se tako teshi.
Razvio je taj sistem odbrane :" Zena bolje da se posveti na vreme porodici jer ionako nece verovatno postici nista. "

Sto se tice drugih tema ja ga volEm.

Зар му жена није умрла, што је разлог што је почео да једе 2 кила Бенседина дневно?

Zapravo nije

Slušala sam je u jednom intervjuu, žena je pametna isto kao on, samo nije glasna povodom toga kao on

Zašto nije glasna , tj zašto je ostala u njegovoj senci... pa to nek im odgovore te *arhetipalne* (zapravo stereotipalne) rodne uloge koje su se dogovorili da igraju

Nego da jednom za svagda rešimo Damiano vs alpha Chad dilemu:

Screenshot_20210606_182506.jpg

Nije, obolela je od raka valjda, tad je počeo da se kljuka benzosima.

Ужасна прича.

Прво је жена тешко оболела, онда је он постао хероински зависник, онда је отишао у лудницу у Москви, где су га ставили у кому, из које се пробудио као тежак неуролошки болесник, онда је отишао у Београд где се у некој тајној клиници нешто десило, и онда се вратио као руина од човека да брани Доналд Трампа.

Страшно.

Ужасна прича.

Прво је жена тешко оболела, онда је он постао хероински зависник, онда је отишао у лудницу у Москви, где су га ставили у кому, из које се пробудио као тежак неуролошки болесник, онда је отишао у Београд где се у некој тајној клиници нешто десило, и онда се вратио као руина од човека да брани Доналд Трампа.

Страшно.
bukvalno
nije se desilo :lol:

medjutim nakon svega cela ta njegova prica zvuci cudno
u vezi sa lecenjem
I malko neubedljivo

Back