Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

naravno da postoji. Ovo je isto nasilje koje nema veze sa moralom. Cisto zbog glasackog tela. Kao platis kaznu jer se neko uvredio jer si napisao oglas da trazis radnika. Za zene je generalno dobro kad postoji zakon, jer prirodni poredak je jaci vlada. A zene sve rade da se sistem vrati u komunizam i anarhiju koji ih spustava dole. Izgleda priroda ima neka svoja podesavanja.
ova poruka je sizofrena

prvo zenama odgovara da postoji zakon

a onda zena sve radi da se vrati u anarhiju

Poslednja izmena:
ova poruku je sizofrena

prvo zenama odgovara da postoji zakon

a onda zena sve radi da se vrati u anarhiju
kazem da zenama odgovara da postoji zakon, zbog njihovog dobra. Ako nema zakona zna se prirodni poredak. A zene izgleda ne zele da zive u zakonu, nego u anarhiji, gde ce opet biti na dnu. Svidjalo se vama ili ne gde vlada anarhija, recimo ratno stanje, tu zene ne uzivaju prava.

Да, Педерсон Клутлеров Сведок је ужас.

Наиме, 90их је био добар психолог,

а онда је Русополудео.
Gledala sam ga jutros u novom Q&A, počeo je opet da ih snima nažalost, i neko mu postavio pitanje zašto je ženski princip predstavljen haosom (koncept koji ni meni nema mnogo smisla), i skoro da je bacio tantrum

gledam feminskinje sve radikalne levicarke. Zene izgleda podsvesno zele da se vrati poredak kad nisu imala nikakva prava.

Helena Bonham Carter Reaction GIF

je l' ti sad ubacujes ekonomiju ovde?

Gledala sam ga jutros u novom Q&A, počeo je opet da ih snima nažalost, i neko mu postavio pitanje zašto je ženski princip predstavljen haosom (koncept koji ni meni nema mnogo smisla), i skoro da je bacio tantrum

Да.

Руслан Педерсен је хистерик,

зато мрзи жене и своју женску страну, јер мисли да он не би био хистерик да не постоје жене.

Али се вара.

Да.

Руслан Педерсен је хистерик,

зато мрзи жене и своју женску страну, јер мисли да он не би био хистерик да не постоје жене.

Али се вара.
Srpski bumeri su bili presrećni kada je došao u Srbiju da se leči. Jedino Trampovu posetu nisu doživeli ali zato Piterson je bila uteha.

Srpski bumeri su bili presrećni kada je došao u Srbiju da se leči. Jedino Trampovu posetu nisu doživeli ali zato Piterson je bila uteha.

Да, несрећне 4 године Доналд Дрампфа су биле епизода Бумери Узвраћају Ударац.

На срећу, имали смо прилику да гледамо Повратак Бритввех.

То је натерало Руслана Педера у мишију рупу на Флориди.

Да, несрећне 4 године Доналд Дрампфа су биле епизода Бумери Узвраћају Ударац.

На срећу, имали смо прилику да гледамо Повратак Бритввех.

То је натерало Руслана Педера у мишију рупу на Флориди.
Ovaj zakon je definitivno povezan sa Kamalom Haris i Ursulom. Samo što Ursula ne bi mogla ubaciti Čomu bez Kamale. :per:

Back