- Poruka
- 21.197
Šta misliš o odluci Vučićeve stranke da 2010. razbije LGBTQ+ pride povorkuMislim da je momenat da na dnevni red dodju i zamenice za transrodne osobe.
Nadam se da je "Odbor za standardizaciju" pripremio resenje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš o odluci Vučićeve stranke da 2010. razbije LGBTQ+ pride povorkuMislim da je momenat da na dnevni red dodju i zamenice za transrodne osobe.
ne znamŠta misliš o odluci Vučićeve stranke da 2010. razbije LGBTQ+ pride povorku
Vrlo zgodnone znam
tad sam bila mlada a politika me nije zanimala
Pa transrodne osobe su onog pola u koji tranzitiraju, trans-žena, trans-muškarac. Tu i dalje važi binarna podelaMislim da je momenat da na dnevni red dodju i zamenice za transrodne osobe.
Nadam se da je "Odbor za standardizaciju" pripremio resenje.
Je li to permanent ili im nekad padne na pamet kad se probude, tj. zaborave da su trans-nesto i taj dan budu ono sto trans nije.Pa transrodne osobe su onog pola u koji tranzitiraju, trans-žena, trans-muškarac.
transrodno sam mislila u sirem smislu gde obuhvate sve te identitete ...ne samo trans-zene/muskarce-tu je stvar jasna sto se tice zamenicaPa transrodne osobe su onog pola u koji tranzitiraju, trans-žena, trans-muškarac. Tu i dalje važi binarna podela
Mislila si na ove nebinarne, koji se ne uklapaju u stereotip žene ili muškarca i zbog toga misle da nisu nijedan pol, i koji bi da budu oslovljavani trećim licem množine
Npr, najnoviji član te skupine: Demi Lovato
pa dobro, nema potrebe za zurbomtransrodno sam mislila u sirem smislu gde obuhvate sve te identitete ...ne samo trans-zene/muskarce-tu je stvar jasna sto se tice zamenica
da- mislim na nebinarne za zamenice
pa ovaj zakon otvara put za topa dobro, nema potrebe za zurbom![]()
znam znam, ali polako, treba to lepo i detaljno izanalizirati sa stanovista leksike, lingvistike i cega vec ne u nasem lepom jezikupa ovaj zakon otvara put za to
Prof. Brboric ce doziveti srcku.znam znam, ali polako, treba to lepo i detaljno izanalizirati sa stanovista leksike, lingvistike i cega vec ne u nasem lepom jeziku![]()
A imas li utisak da sve neke leve zakone dolaze a ne postuju vladavinu prava generalnopa ovaj zakon otvara put za to
pa na redu je zakon o istopolnim partnerstvima. ako Coma i to izgura, sa razlogom se isponizavala.Prof. Brboric ce doziveti srcku.
Kao i Umro Muski
nisu uopste leviA imas li utisak da sve neke leve zakone dolaze a ne postuju vladavinu prava generalno
Nas primena zakona keca a ne to sto je dosao neki zakon ... pa svi ura a onda efekti nula.
Imamo solidne zakone ali sta ti vredi kada je primena selektivna ili je i nema.nisu uopste levi
a to sto je drzava banana to je druga tema
naravno da ima i toga.Nas primena zakona keca a ne to sto je dosao neki zakon
Ali kaze: Umri muski dobio infrakciju bla bla, posle minut - Umro muski (banovan).Prof. Brboric ce doziveti srcku.
Kao i Umro Muski
Salimo se malo.Ali kaze: Umri muski dobio infrakciju bla bla, posle minut - Umro muski (banovan).![]()
Nema sta da se ljuti, to je cast kad neko umre muski.Salimo se malo.
Nece se Umri naljutiti. Niko sem tebe nije primetio.![]()
Мислиш, као што ми на Крсти зовемо Џег?Mislim da je momenat da na dnevni red dodju i zamenice za transrodne osobe.
sreto tanasic direkt sa prekodrinskog olimpa srbstva