Симпатично је видети које су речи у српском заживеле само у једном роду... Вуцибатина и роспија, рецимо.Gigolo i eskortkinja
Vucibatinkinja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Симпатично је видети које су речи у српском заживеле само у једном роду... Вуцибатина и роспија, рецимо.Gigolo i eskortkinja
Vucibatinkinja
DrkadžijušaТртомуд, паламудан, мудросер су неке од ружних речи за мушкарце које не постоје у женском роду...
*temkinjato nije tema zakona
Онанисачица, мастурбанткиња.Drkadžijuša
*temkinja
Sve to podveite u trans-budale i nezrele osobe. Postoje valjda biološki :::::::::, ::::::::::::::::. Sve ostalo su izmišljotine, zaigrala se deca neoliberalna.transrodno sam mislila u sirem smislu gde obuhvate sve te identitete ...ne samo trans-zene/muskarce-tu je stvar jasna sto se tice zamenica
da- mislim na nebinarne za zamenice
Hoće li vozačica da obuče tenerku red Ustavnim sudom?
A zensko na birou za zaposljavanje?Курвар на бироу за запошљавање.
A sta ako ti dete bude trans ili neko koga volis?Sve to podveite u trans-budale i nezrele osobe. Postoje valjda biološki :::::::::, ::::::::::::::::. Sve ostalo su izmišljotine, zaigrala se deca neoliberalna.
Pitam necu nikome oko izvaditi.Smorili ste Boga oca
Okoloulično yebalo ili prostitutka....okoloulični yebac ili p*eder.humor Kursadzije level
Ok, ali onda ti meni odgovori zašto te zanimaju ženski rodovi samo degradirajućih zanimanjaPitam necu nikome oko izvaditi.
Jer smo provalili da cilj nije jednakost, nego glorifikacija matrijaršijeOk, ali onda ti meni odgovori zašto te zanimaju ženski rodovi samo degradirajućih zanimanja
Kako?Jer smo provalili da cilj nije jednakost, nego glorifikacija matrijaršije
Tako što se traži Sudijka ali ne i Razvodnasilovateljka (ona koja uzima 50% para)
Rusotesi seobrni okreni feministkinje opet niko netje hteti da iebe
Srecom imate dovoljno konzervativnih lepotica. Evo ova voditeljka zeli da bude novinar a ne novinarka:obrni okreni feministkinje opet niko netje hteti da iebe