Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Ето видиш не знам како се каже ни у мушком роду мораш признати да су онда нека друга занимања ипак битнија за ову причу...
pa da
uhvatili su se nekih zanimanja koja su veoma retka medju zenama
a ako je naziv u zenskom rodu "rogobatan" neka izmisle novi.....

*varilac

Nisi shvatio sustinu zakona.
Ovde se moglo procitati svasta od kako cemo zvati zenu koja pravi jorgane(???) do svakojakih drugih gluposti.

Sustina je da ako moze medicinska sestra da bude u zenskom rodu
moze i doktorka i profesorka.....

prosto stvar ravnopravnosti
Па добро то и ја говорим и већ неслужбено имамо скоро све речи за то. Треба их увести званично и све је ок. Зашто правити циркус типа Драги гости/гошће окупили/окупиле смо се овде да бла бла...

Па добро то и ја говорим и већ неслужбено имамо скоро све речи за то. Треба их увести и све је ок. Зашто правити циркус типа Драги гости/гошће окупили/окупиле смо се овде да бла бла...
ali taj cirkus pravite vi....nijedna zena ne zeli takve nebulozne situacije

dakle da se uvede i da zavrsimo s ovom temom

ali taj cirkus pravite vi....nijedna zena ne zeli takve nebulozne situacije

dakle da se uvede i da zavrsimo s ovom temom
Не кажем ја да то хоће жене за мене не постоји никакав тихи рат између мушкараца и жена овде имамо само тај смешни закон који захтева тако као што сам навео...

Не кажем ја да то хоће жене за мене не постоји никакав тихи рат између мушкараца и жена овде имамо само тај смешни закон који захтева тако као што сам навео...
Zakon je smesan Vama koje ne dotice.
Generalno zakon nije smesan uopste.

Zakon je smesan Vama koje ne dotice.
Generalno zakon nije smesan uopste.
Ама како ме не дотиче? Зашто мора све да се усмери ка поделама...имам жену, мајку, куме, другарице нормалан сам и поштујем жене...како ме не дотиче...ти уопште не разговараш него форсираш неку феминистичку причу где су жене и мушкарци као на супротним странама...:roll:

Gospodjo...
kada cete da shvatite da se ovo pretvorilo u nove Kvadrate?
Diskusija ovde?
Srecno...
Е али боље је да ово буде култна тема него квадрати где је заплет у самом старту најглупљи могући...реално квадрати не заслужују 5 одговора укупно...

Meni je interesantno da ideš u školu 8 godina, posle u srednju, naročito ako si jezička gimnazija, imaš jezik i književnost svake godine svakog bogovetnog dana, nekad i dva puta dnevno, driblaju te u sitna crevca povodom gramatike i pravopisa, ali ne smeš da pisneš o jeziku ako nisi struka

To je kao da ne smem da kažem da je mitohondrija powerhouse ćelije ili ne smem da znam kako radi mRNA vakcina ako nisam biološkilja

Meni je interesantno da ideš u školu 8 godina, posle u srednju, naročito ako si jezička gimnazija, imaš jezik i književnost svake godine svakog bogovetnog dana, nekad i dva puta dnevno, driblaju te u sitna crevca povodom gramatike i pravopisa, ali ne smeš da pisneš o jeziku ako nisi struka

To je kao da ne smem da kažem da je mitohondrija powerhouse ćelije ili ne smem da znam kako radi mRNA vakcina ako nisam biološkilja
Ko brani?

Следећи корак у родно равноправном развоју лингвистике нам, биће насушна потреба за мушким родом речи роспија и нимфоманка.
ima.. aca lukas i raspucin...:rotf:

a raspucin moze i satirista-od satirizma... nije po ovom zakonu, ali kao sto ne moze neko da bude lezbejko a zensko derpercina...ondaK :lol:

ako sam lose semioticki slozila, neka me neki vuk il' vucica isprave :rotf:

Back