- Poruka
- 29.459
na moj neutralan post #3071 si reagovala kao munja iz ceskePa ti mene citiras.
A bre, dokle ce vise ovakvi da se lepe za mene, sta je ovo???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na moj neutralan post #3071 si reagovala kao munja iz ceskePa ti mene citiras.
A bre, dokle ce vise ovakvi da se lepe za mene, sta je ovo???
bukvalno ima vise apologeta silovatelja na forumu nego obrnutoNe mogu uopste da se upustam u diskusiju sa ljudima koji ne veruju u seksualno uznemiravanje po skolama, jer ili niste isli u skole, ili ste maliciozno slepi.
Drugo, sve je politika, tako da moraju uvek da se steknu i politicki uslovi da bi neki drkadzija zglajzao nakon visegodisnjeg maltretiranja drugih ljudi, tako da ono, odjebite.
kako nema silovanja kod politicara ili u problematicnim skolama srednjeg obrazovanja gde upisuju decurliju koju skole ich ne zanimaju, vec samo u umetnickim, skolama gde se obrazuju naucni kadrovi, ili pak gde se teoloski usmeravaju?
cenim da ce sledeci slucaj biti neki profesor sa knjizevnosti....ispade da samo top intelektualci vole piletinu a oni tetovrani filozofi od pola knjige su na to gadljivi![]()
osusila mi se štaka od silnog povlačenja i potegnućaСобзиром да си ти Краљ интелекуалаца, ти си јој овде најсумњивији педофил
Време је да постанеш наркодилер, политикант, битанга, криминалац - то лечи педофилство ...![]()
oh, dragi kolega, kako ste?Mistice, prenikuj se u boomer strikan
Nije lose, vioh, dragi kolega, kako ste?![]()
solipsisticki, sto lecim sampanjcem i reformom od 8 koraNije lose, vi
da on svako maloPa tzrkni vise, aman. Ko u operi kad diva umire od tuberkuloze i derendza se fortissimo jedno pola sata
daj mi onda neku zelju koju vec nemam
Mistice, prenikuj se u boomer strikan
postedi me androgena..a sto se tice bezobrazluka, pa ovaj 4um je najbolji pokazatelj, da ko se bije taj bi da se se obNozava (autorsko pravo Nina)Више га воле тако (по целом телу и целим духом), него они који се увлаче андрогиношћу и феминизираним неваспитањем ...![]()
Van tvoje pameti nije....ti se dobro snalazis u ovim vremenima...bukvalno ima vise apologeta silovatelja na forumu nego obrnuto
ne zna covek sta da kaze
ja sam protiv lincovanja ljudi, posebno kad nema dokaza i gde se ne zna zrtva... ali ovo je bas svake pameti