Usvajanje djeteta

AHAHAAHHAHAHAHH
Sto se smijes vidis li da pise Šuto Radovanov- znači da mu je Radovan otac, a Radovan je NAŠE ime koliko me sjećanje služi
pa zapratio si me a nisam uzvratila, pa da se uverim dal uopste da uzvratim
kako god oćeš. Ne znam ni kako ovo funkcioniše, znaci ako ti mene sad zapratiš ja mogu da ti vidim nudes pa se mislis da li da me prihvatis je li?

I zasto mi se nisi javila u inbox ako vec hoces da me to pitas, nego ovako javno da svi vide koja si ti faca i da bildujes svoj ego jer sam te ja zapratio? Zapratio sam te jer si se javila u prvoj temi u vezi Beograda.. pricali smo u vezi stana u Beograud je li tako? I Crnogorcima u Beogradu? Zasto odma mislis da hocu da te muvam?

I zasto mi se nisi javila u inbox ako vec hoces da me to pitas, nego ovako javno da svi vide koja si ti faca i da bildujes svoj ego jer sam te ja zapratio? Zapratio sam te jer si se javila u prvoj temi u vezi Beograda.. pricali smo u vezi stana u Beograud je li tako? I Crnogorcima u Beogradu? Zasto odma mislis da hocu da te muvam?
zato sto su slike opste dobro, sto ja samo da vidim ako si lep?

pomisliće da je neka riba :hahaha:

Pa ovako, svjedoci smo da je u Srbiji (i CG) sve više parova bez đece… Brz i nezdrav način života, razne vrste zanimanja, povrede, bolesti, stres i mnogi drugi razlozi utiču na smanjenje plodnosti kako kod muškaraca tako i kod žena, ali glavni razlog je po mom mišljenju kasno stupanje u brak…

Ja lično znam skoro desetak parova koji već godinama bezuspješno pokušavaju ili su pokušavali sa vantjelesnom oplodnjom a niko od njih nijednom nije spomenuo, makar stidljivo, usvajanje đeteta, što je skoro svuđe u svijetu, normalna stvar…

Da li bi vi, u slučaju da, ne daj bože, ne možete imati đecu:
- usvojili dijete?
- cijeli život proveli sami sa svojim partnerom?
- u slučaju da je problem do samo jednog partnera, ostavili partnera i tražili razvod braka a zaboravili na ono "i u dobru i u zlu"?
- da je do vas lično problem, tražili razvod braka, i tako omogućili parneru da počne novi, možda srećniji život ili bi ostali u braku i na taj način uskratili drugog, zdravog partnera za najveće bogatstvo na ovom svijetu, a to su đeca?

Da li uopšte poznajete nekoga ko je usvojen ili ko je usvojio dijete?

Ako bi se odlučili na usvajenje đeteta, na koji bi to način uradili i koji su to "kriterijumi" po kojima bi izabrali neko dijete?
Nemam nikakvih, problema, moj kolega je usvojio dvoje detchaka i devojtchitcu, mi smo imali sretje, moja zhena je plodna,
ali imamo samo jedno jer smo prvo igubili a bio je tezhak pobatchaj, pa smo morali da satchekamo nekolko godina za sledetje.

Nemam nikakvih, problema, moj kolega je usvojio dvoje detchaka i devojtchitcu, mi smo imali sretje, moja zhena je plodna,
ali imamo samo jedno jer smo prvo igubili a bio je tezhak pobatchaj, pa smo morali da satchekamo nekolko godina za sledetje.
Hvala kolega na lijepom i konciznom odgovoru. I sto ste se vratili na temu! Da li zelite moju sliku i da li mislite da sam lijep?

Back