gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
ja sam super s tajnamaTo je tajna.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam super s tajnamaTo je tajna.![]()
vrati se na temu, zasto bi prije usvojila roma nego Srbina sa Kosova..ja sam super s tajnama
e oca mi **** ako znam sto si napisala
Reko' ti ja onomad : D
Imaš male oscilacije, ali se ipak vrneš : )
@tema
Ne znam kako i šta bih uradila, imam svoju decu.
zato sto bi ti usvojio srbina sa kosova i fddd i gomila drugih ljudi.vrati se na temu, zasto bi prije usvojila roma nego Srbina sa Kosova..
E i ja vala, pojma nemam. Pišem sa telefona, citat nije ubačen, tačnije - izbrisan. Idem da popravim kako znam i umem.e oca mi **** ako znam sto si napisala
Greta Tunberg ti li si ?zato sto bi ti usvojio srbina sa kosova i fddd i gomila drugih ljudi.
deca su deca i svakome treba dom.
vjerovatno se brines i oko klimatskih promjena kao oko roma 
ti mislis da neka deca ne zasluzuju da imaju dom?Greta Tunberg ti li si ?vjerovatno se brines i oko klimatskih promjena kao oko roma
![]()
videla žaba da se konji kuju pa i ona digla noge. hoce da bude ko taj raspali zapad, to je, ona misli, mnogo pametno i in. Andjelina Džoli i društvo.a jes, jes da je to moja Srpkinja porijeklom iz Crne Gore ali cus usvojila bi roma ..
Zasluzuju sva djeca, ne stavljaj mi u usta nesto sto nisam rekao. ALIti mislis da neka deca ne zasluzuju da imaju dom?
brate moj citas mi misli ovo je katastrofa ovo neko liberalno razmisljanje daleko bilo , a volim je isto ali vidim da ona ne voli crkvu i tradicionalizam.. vjerovatno gleda i zorana kesicavidela žaba da se konji kuju pa i ona digla noge. hoce da bude ko taj raspali zapad, to je, ona misli, mnogo pametno i in. Andjelina Džoli i društvo.
a što se uhvatu baš za njih? baš su oni najugroženiji? što ne spomenu recimo belo dete iz juznoafričke republike?ti mislis da neka deca ne zasluzuju da imaju dom?
kakvo je to ime suto? romsko?Zasluzuju sva djeca, ne stavljaj mi u usta nesto sto nisam rekao. ALI
Šuto Radovanov o ratu Srba i Bugara
Upita Šuto Radovanov knjaza Nikolu:
- Zna li se, Gospodaru, kakve glasove o Srbijancima i Bugarima sa Slivnice?
- Bilo je sa obadvije strane oko šest hiljada mrtvih i umirili su se. No, reci mi, da li bi tebi milije bilo da su pobijedili Srbi ili Bugari?
- Gospodaru, bliža je košulja no gunjina. Srbi su mi braća, pa bih bio radiji da su oni dobili. A, bogami, žao bi mi bilo i za Bugare, jer su i oni Slaveni.
Ovako se kod nas kaze bliža je košulja no gunjina!!! Misli o tome malo..
jer su bela deca u zemlji aparthejda ugrozena?a što se uhvatu baš za njih? baš su oni najugroženiji? što ne spomenu recimo belo dete iz juznoafručke republike?
da te zanimaju sva deca pa "čak i bela"jer su bela deca u zemlji aparthejda ugrozena?
ti onako nisi beo, razumem da te to pogadja.da te zanimaju sva deca pa "čak i bela"
UF KAKO JE POGODIO BRAT AU... AJDE ODGOVORI na ovo ariodante... pratim, uzeo sam kokice.. nastavite..brate FDDD citas mi mislia što se uhvatu baš za njih? baš su oni najugroženiji? što ne spomenu recimo belo dete iz juznoafričke republike?
jok ja sam garav ajd usvoji meneti onako nisi beo, razumem da te to pogadja.
i evo, opet se vracamo na tu temujok ja sam garav ajd usvoji mene
a mož i da me podojiš
odgovori ti meni kakvo je to ime Shuto?UF KAKO JE POGODIO BRAT AU... AJDE ODGOVORI na ovo ariodante... pratim, uzeo sam kokice.. nastavite..brate FDDD citas mi misli![]()
pa za koga si onda normalna? mislim nema logikei evo, opet se vracamo na tu temu
dakle, za tebe sam lezbejka.
i to na javnom mjestu u parku ili u skupstini to je sad normalno da zena da oprostis sisu izbaci i da podoji dijete ( ja volim grudi da se ne lazemo i moja majka ima sliku mene dje dojim davne 1995) ali u kuci stvarno, vidi se moj krevetac iza... vjerovatno se ariodante pita kako mi je majka bila tako moderna davne 1994-95 (period kada sam sisao) a kako sam ja tako tradicionalista i malo nacionalista, imam osjecaj da bi me popljuvala nego se suzdrava jer sam iz Crne Gore a ona je porijeklom od ovamo, tacnije iz Ceklina pa ne moze... ali je unistio krug dvojke vidim lijepo..jok ja sam garav ajd usvoji mene
a mož i da me podojiš
Shuto shutaviodgovori ti meni kakvo je to ime Shuto?

e moj brate, podijila bi ona bebu al neće to niko njoj da napravii to na javnom mjestu u parku ili u skupstini to je sad normalno da zena da oprostis sisu izbaci i da podoji dijete ( ja volim grudi da se ne lazemo i moja majka ima sliku mene dje dojim davne 1995) ali u kuci stvarno, vidi se moj krevetac iza... vjerovatno se ariodante pita kako mi je majka bila tako moderna davne 1994-95 (period kada sam sisao) a kako sam ja tako tradicionalista i malo nacionalista, imam osjecaj da bi me popljuvala nego se suzdrava jer sam iz Crne Gore a ona je porijeklom od ovamo, tacnije iz Ceklina pa ne moze... ali je unistio krug dvojke vidim lijepo..
pusti ti te slike dje dojis, daj neku sliku iz savremenosti, ali bez mnogo fotosopa, dosta ga se nagledasmo ovih danai to na javnom mjestu u parku ili u skupstini to je sad normalno da zena da oprostis sisu izbaci i da podoji dijete ( ja volim grudi da se ne lazemo i moja majka ima sliku mene dje dojim davne 1995) ali u kuci stvarno, vidi se moj krevetac iza... vjerovatno se ariodante pita kako mi je majka bila tako moderna davne 1994-95 (period kada sam sisao) a kako sam ja tako tradicionalista i malo nacionalista, imam osjecaj da bi me popljuvala nego se suzdrava jer sam iz Crne Gore a ona je porijeklom od ovamo, tacnije iz Ceklina pa ne moze... ali je unistio krug dvojke vidim lijepo..
crnogorsko, srpsko, romsko, aljbansko?Shuto shutavi![]()