Usvajanje djeteta

ti mislis da neka deca ne zasluzuju da imaju dom?
Zasluzuju sva djeca, ne stavljaj mi u usta nesto sto nisam rekao. ALI
Šuto Radovanov o ratu Srba i Bugara

Upita Šuto Radovanov knjaza Nikolu:
- Zna li se, Gospodaru, kakve glasove o Srbijancima i Bugarima sa Slivnice?
- Bilo je sa obadvije strane oko šest hiljada mrtvih i umirili su se. No, reci mi, da li bi tebi milije bilo da su pobijedili Srbi ili Bugari?
- Gospodaru, bliža je košulja no gunjina. Srbi su mi braća, pa bih bio radiji da su oni dobili. A, bogami, žao bi mi bilo i za Bugare, jer su i oni Slaveni.
Ovako se kod nas kaze bliža je košulja no gunjina!!! Misli o tome malo..

Zasluzuju sva djeca, ne stavljaj mi u usta nesto sto nisam rekao. ALI
Šuto Radovanov o ratu Srba i Bugara

Upita Šuto Radovanov knjaza Nikolu:
- Zna li se, Gospodaru, kakve glasove o Srbijancima i Bugarima sa Slivnice?
- Bilo je sa obadvije strane oko šest hiljada mrtvih i umirili su se. No, reci mi, da li bi tebi milije bilo da su pobijedili Srbi ili Bugari?
- Gospodaru, bliža je košulja no gunjina. Srbi su mi braća, pa bih bio radiji da su oni dobili. A, bogami, žao bi mi bilo i za Bugare, jer su i oni Slaveni.
Ovako se kod nas kaze bliža je košulja no gunjina!!! Misli o tome malo..
kakvo je to ime suto? romsko?

a što se uhvatu baš za njih? baš su oni najugroženiji? što ne spomenu recimo belo dete iz juznoafričke republike?
UF KAKO JE POGODIO BRAT AU... AJDE ODGOVORI na ovo ariodante... pratim, uzeo sam kokice.. nastavite..brate FDDD citas mi misli
Kenan Thompson Reaction GIF by Saturday Night Live

jok ja sam garav ajd usvoji mene
a mož i da me podojiš
i to na javnom mjestu u parku ili u skupstini to je sad normalno da zena da oprostis sisu izbaci i da podoji dijete ( ja volim grudi da se ne lazemo i moja majka ima sliku mene dje dojim davne 1995) ali u kuci stvarno, vidi se moj krevetac iza... vjerovatno se ariodante pita kako mi je majka bila tako moderna davne 1994-95 (period kada sam sisao) a kako sam ja tako tradicionalista i malo nacionalista, imam osjecaj da bi me popljuvala nego se suzdrava jer sam iz Crne Gore a ona je porijeklom od ovamo, tacnije iz Ceklina pa ne moze... ali je unistio krug dvojke vidim lijepo..

i to na javnom mjestu u parku ili u skupstini to je sad normalno da zena da oprostis sisu izbaci i da podoji dijete ( ja volim grudi da se ne lazemo i moja majka ima sliku mene dje dojim davne 1995) ali u kuci stvarno, vidi se moj krevetac iza... vjerovatno se ariodante pita kako mi je majka bila tako moderna davne 1994-95 (period kada sam sisao) a kako sam ja tako tradicionalista i malo nacionalista, imam osjecaj da bi me popljuvala nego se suzdrava jer sam iz Crne Gore a ona je porijeklom od ovamo, tacnije iz Ceklina pa ne moze... ali je unistio krug dvojke vidim lijepo..
e moj brate, podijila bi ona bebu al neće to niko njoj da napravi

pusti ti te slike dje dojis, daj neku sliku iz savremenosti, ali bez mnogo fotosopa, dosta ga se nagledasmo ovih dana

Back