piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.456
Nisu moji to su tvoji.To su stvoji. Nije mi jasno šta se ti užasavaš?
Primitivci se uvijek slože..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu moji to su tvoji.To su stvoji. Nije mi jasno šta se ti užasavaš?
Grafiti su posebna priča...Rezultat 70 godina 'bratstva i jedinstva'!
I Tito i Ameri su objasnili Staljinu.Staljin im je objasnio, bez obzira na čijoj strani su bile kraljeve trupe!![]()
Tko vam je kriv kad niste umiljati kao mi. Jbg. umiljato janje dvije majke sisa...Jedna razlika je da je kompletni vojno-politički vrh Srpske odveden u Hag i osuđen, za razliku od istog vrha Hrvatske...iako je bilo zločina i po Hrvatskoj od strane Hrvata! Znamo i zašto: Hrvatima su titrali jajca da zagrizu za ulazak u NATO i EU!![]()
Само ти једи гована како кажеш ништа нама не смета.Što vas briga što mi jedemo ...
Онда си Србин.ja sam uvek bio pravoslavac.uvek
Opet, vodite tuđu brigu. To zbilja nije vaš problemСамо ти једи гована како кажеш ништа нама не смета.![]()
У праву си. Једи само.Opet, vodite tuđu brigu. To zbilja nije vaš problem
rođen u hrvatskoj tj nhd 2Србин.
Srbin. Možeš se roditi i na Marsu, Srbin si. Možeš da se rodiš i kao unuk Ante Pavelića, ako se vratiš u pravoslavlje i pokaješ, Srbin si.rođen u hrvatskoj tj nhd 2
Kad ono, hrvatski mediji su slobodni i objavljuju takve devijacije koje se dogode u Hrvatskoj, dok se u jednoj istočnoj zemlji krije u medijima kada se razbijaju pekare nepočudnih građana zbog njihove nacionalnosti ili kada se iz istog razloga napadaju žene, pišu antisemitiski grafiti, kukasti križevi, piše o nožu i žici, o ubijanju jednoga da ovaj drugi nema brata i slično. Jedva da 10% svega što se dogodi izađe na opskurnim srpskim portalima, budući da glavni, u pravilu režimski ne smiju i ne žele objavljivati takve vijesti.Više od 95% Hrvata je potpuno obuzelo ustaštvo.
Gde su ti još 2 smajlija da nisu umrela od kineskog virusablajburg ce sve to ponovo da izleci kao i 1945 samo treba mirno docekati nasih 5 minuta kao i prethodna 2 puta a kako stoje stvari u svetu to se moze desiti u narednih 5 godina![]()
Varaš se! Nije to uopće dobro za nas. Plenković mic po mic postaje punokrvni diktator. Evo sad najavljuje da će kažnjavati sve koji dovode u pitanje odluke tzv. "stožera" civilne zaštite. Usput, taj "stožer" je nelegalno političko tijelo koje donosi uredbe koje su de facto iznad hrvatskog Ustava, hrvatskih zakona i međunarodnih konvencija o ljudskim pravima. Čak se drznuo propisati mjeru da saborski zastupnici koje je narod izabrao bez COVID ausvajsa ne mogu ući u Hrvatski Sabor, ej! Krenulo je šikaniranje necjepljenih građana i to tako da im se ograničava njihova ustavom zajamčena prava. Kao, cjepivo nije obavezno ali ako ga ne primiš moraš plaćati testiranje da bi mogao u poštu, banku u državnom vlasništvu, policiju i sve druge institucije u državnom vlasništvu. Čak su neki zaposlenici u zdravstvu i socijalnoj skrbi dobili otkaze jer se nisu cijepili i odbili se svaka dva dana testirati invazivnim testovima.Nego! Ovo je dobro za Hrvate: Treba im UJEDINJENJE uz 'evergrin' temu o Srbima, sada kada ih se razvaljuje i razjedinjuje na temu vakcinisani-nevakcinisani!![]()