Усташке лажи у срцу Европе: Пленковић покушао да изједначи Украјинце и Хрвате!

"Битку за Косово ми ћемо добити без обзира на препреке које нам се постављају у земљи и ван ње. Победићемо, дакле, без обзира што се и данас удружују наши непријатељи ван земље са онима у земљи. А да битку за слободу овај народ добија, знају и турски и немачки освајачи“.
milosevic govori o iredenti, a ti mi objasni kakve veze ustase imaju sa njom - komsija, ti samo podvaljujes, alibanci nisu bili konstitutivan narod u sfrj, a ustase su svele srbe na nac. manjinu - nema logike, ali sada je kasno za kajanje, preveslali ste nas, i sada uzivajte u tisuceljetnjem snu, i siptari neka se spoje sa albanijom, pa neka uzivaju sa vama

Poslednja izmena od moderatora:
1656123214863.png
1656123381298.png

Политичка пропаганда и пројекат „Сви Срби у једној држави”: последице инструментализације медија за ултранационалистичке сврхе

svi srbi u 1 drzavi je reakcija na secesiju slovenije i spremanje cro na isto
otcepe se hrvati i naprave nove jasenovce - ko bi ih sprecio? danke dojcland?
napravise etnicko ciscenje krajine [ukrajinci htedose copy/paste] i kao nagradu dobise clanstvo u eu, mada ja mislim da ih nagradjuju i za 2. svetski rat, sada je bar jasno da je ovo 4. rajh

Нису слагали што је Пленковић рекао, не једи г'вна. Ј'бала те евровизија.

ХРВАТСКА, РАТ И САНКЦИЈЕ

У доследном испуњавању бриселских захтева у погледу санкција и рата у Украјини, Хрвати иду и корак даље, баш како су то чинили и у прошлости као поуздан ослонац и „перјаница“ ондашње Хитлерове Европе и СС солдатеске.

Када за некога кажу да „брине туђу бригу“, што је иначе изразита особина балканског комшилука, пословично се сматра да то подразумева становиту злурадост, пакост и завист. Обично се на тај начин прикривају све властите слабости, омашке и неуспеси. Зато не чуди ни најновија опседнутост комшијских, нарочито хрватских медија, Србијом и њихов покушај да властитим тумачењем изјаве првог човека Кремља Владимира Путина о дешавањима у Украјини представе као својеврсне поруке Београду и српском политичком врху.

https://www.pecat.co.rs/2022/05/zagrebacki-talambasi/

Back