USS zabranio "Obraz"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[А вероватно да у исто време поздрављаш и чињеницу да исти тај смрад УСС на власти подржава и пропагира педере, лезбосе, педофиле и то још од нашег новца из буџета а забрањује НАЦИОНАЛИСТИЧКЕ, КОНЗЕРВАТИВИСТИЧКЕ И ТРАДИЦИОНАЛИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ.........[/SIZE]
]
Тако да ће резултат деловања жуто-црвених нациста и фашиста бити ДА СЕ ПРОМОВИШУ И УМНОЖАВАЈУ ПЕДЕРИ И ПЕДОФИЛИ А УНИШТАВАЈУ СВЕ НАЦИОНАЛИСТИЧКЕ
ОРГАНИЗАЦИЈЕ
[/SIZE]......:rtfm::rtfm::rtfm:

Homoseksualce ne podrzavam ni ja, ali opet nisam isao da razbijam Beograd i unistavam automobile, lokale, da se bijem sa policajcima, da unistavam mobilijar na ulicama i na trgovima. Nisu oni zabranjeni samo zbog mrznje prema homoseksualcima vec i zbog drugih stvari. Klero-fasizmu nije mesto u Srbiji ...

Poslednja izmena od moderatora:
USS zabranio "Obraz"
Izvor: B92

Beograd -- Ustavni sud Srbije u Beogradu doneo odluku o zabrani ultra-desničarske organizacije "Obraz", saznaje B92.

Foto: Beta, arhiva

Zabranu delovanja udruženja "Otačestveni pokret Obraz" od Ustavnog suda Srbije tražilo je Republičko javno tužilaštvo prošle godine.

Tužilaštvo je takože tražilo i da se "Obraz" briše iz registra, kao i da se sva buduća udruženja i grupe koje žele da nastave aktivnosti "Obraza" smatraju nelegalnim da bi se sprečilo da aktivisti "Obraza" zaobiđu presudu o zabrani i registruju nova udruženja sa istom svrhom i ciljem i tako uspostave kontinuitet sa "Obrazom".

U Ustavnom sudu Srbije o zabrani „Obraza“, nakon javne rasprave, održana su još tri ročišta na kojima se većalo o argumentima za i protiv.

MUP Srbije je 2005. godine "Obraz" označio kao klerofašističku organizaciju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=06&dd=12&nav_category=12&nav_id=617788

Ma oni su faktor... svetskih razmera...
masoni od grafita....

Homoseksualce ne podrzavam ni ja, ali opet nisam isao da razbijam Beograd i unistavam automobile, lokale, da se bijem sa policajcima, da unistavam mobilijar na ulicama i na trgovima. Nisu oni zabranjeni samo zbog mrznje prema homoseksualcima vec i zbog drugih stvari. Klero-fasizmu nije mesto u Srbiji ...

Tako je.

Ko hoće da bude klerofašista, neka lepo ode u Hrvatsku.

А зашто ти мени БРИШЕШ ПОРУКЕ??????!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:.........:rtfm::rtfm::rtfm:

Ја својим животом ГАРАНТУЈЕМ ЗА ОНО ШТО САМ НАПИСАО О ОБРАЗУ ......не може мене нико
да утерује у глупости И ДА МИ ВАДИ ПОЛА МОЗГА ИЗ ГЛАВЕ !!!!!!!!!!

Цензура.
уставом је забрањен ОБРАЗ али није забрањена дискусија о ОБРАЗУ.

Неко себи даје сувише права

Зато што ме ви радикали и фурунџије (мада ту ти је и Марија) не занимате баш много....
:mazipsa:

Sad ste na izborima naučili šta je blowjob tj deep throat...

Nego ovo oko "OBRAZ"-a, jel oni kao zapošljavaju narod i vraćaju državne dugove?
koj su oni faktor? jedino pričaju o pederima... njima sve tačke programa ******...

Sad ste naučili šta je blowjob tj deep throat...

Nego ovo oko "OBRAZ"-a, jel oni kao zapošljavaju narod i vraćaju državne dugove?
koj su oni faktor? jedino pričaju o pederima... njima sve tačke programa ******...

Марија те је едуковала?
проверавала ти крајнике?

Или је то био онај "зли чика"?

Марија те је едуковала?

Nije, čekam tebe da mi do detalja opišeš šta radi Obraz a šta rade ******...
U čemu je fora? Kako to ide od skidanja gaća do oblačenja...
Kad se baviš nekom materijom moraš da budeš upoznat sa celokupnim prcesom
je u suprotnom ispadneš smešan u ozbiljnim krugovima...
Dakle skinu gaće i šta bude i kako i zašto?
Aj vi to super znate...

:kafa:

.... И ТРАДИЦИОНАЛИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ.........

"Образ" нису били никаква "традиционалистичка" организација, већ фашистичка организација.

Поменуо си, ПОТПУНО БЕСМИСЛЕНО, педере и лезбејке. За разлику од "Образа", ЛГБТ организације нису фашистичке организације, те нема разлога да исте не постоје, односно нема никаквог разлога да их држава забрани.

"Образ" нису били никаква "традиционалистичка" организација, већ фашистичка организација.

Поменуо си, ПОТПУНО БЕСМИСЛЕНО, педере и лезбејке. За разлику од "Образа", ЛГБТ организације нису фашистичке организације, те нема разлога да исте не постоје, односно нема никакавог разлога да их држава забрани.

Tradicija još od Dušana Silnog :kafa:

Јашта...снимали смо те са вунастом Маријом...њој ништа ниси скинуо.
обукао си јој халтере и штикле.
(ваљда да те подсећа на мам.)
љубио си је, пипао, мазио...а онда више ниси могао да се уздржиш...
Шта ћеш. зато си у Топоници...

:hahaha:

Licimuru... zamišljaš li nežne ruke koje preaze preko tela do onog dela KOJI CRKVA ZABRANJUJE!?

Kolega, pa nisu valjda ti fašisti iz "Obraza" jedina alternativa mejnstrimu koji nameću aktuelne političke partije?

I da li otvoreni šovinizam, antisemitizam i rasizam koji ispoljavaju članovi pomenute organizacije spadaju u "slobodu mišljenja".

Исту дозу шовинизма,расизма идр.виђали смо и код представника политичких партија па нико није покренуо иницијативу за њихову забрану иако њихови поступци имају несразмерно већу тежину од поступака припадника покрета Образ.
И није овде ствар о алтернативи већ о томе да се жели створити систем наметнутог мишљења који су сви у обавези да прихвате.Ми смо у Србији имали случај да се у центру престонице од стране полиције приводи лице које је користећи своје уставом загарантовано право читало молитву,па нико није покренуо питање легалности тог чина нити је одговорне за то најбруталније кршење уставних права грађана позвао на одговорност.И ко је тај ко у Србији валидира мишљења и селективно примењује закон у зависности од друштвено-политичког положаја оног ко га износи ? Ако је закон исти за све зашто се онда не примењује једнако према свима ? Зашто се у Србији санкционише мржња према педерима а не санкционише се мржња према србима као нацији ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back