Успеси Вучићеве владе

Vučić: Prokop za 2 dana, posle 44 godine gradnje

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=01&dd=24&nav_id=1088763

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da se očekuje značajan suficit u budžetu za januar, te da će se o novom povećanju plata i penzija govoriti krajem godine.

Kojem? Onom od 300 dinara?

Ako ovo izgradi skidam mu kapu.

22092841153d38171cf9e2666355432_640x370.PNG

Ja ovo pozdravljam, uređivanje Prokopa jer ono ruglo je više došlo do kraja ili zatrpati i posaditi livadu ili nešto uraditi.

Za vreme Miloševića , sankcija i pomaganja bosancima i ostalima nije bilo ni vreme ni mogućnosti i to razumem ali žutaračku dos ološ koja 15 godina nije ni prismrdela tom problemu niti ih je to interesovalo , za njih opravdanja nema.

A išli su k'o kiša oko Kragujevca, menjali asfalt u okolnim sokacima svake godine po tri puta da se nafatira i ona opštinska baba sera ali nešto bitnije jok.

I rasprodavali sve što su mogli da prodaju k'o da im je babo izbosne zaradio , a ne mi i naši roditelji koji su zemlju izgradili.

fuj lopovčine :bljak:

Kojih 15 godina? Od 2001 do 2012? :D S tim što je tvoj Dačić bio u svim vladama od 2004 pa naovamo :D

Kojih 15 godina? Od 2001 do 2012? :D S tim što je tvoj Dačić bio u svim vladama od 2004 pa naovamo :D

Moj ko ?

'ajde bre botu, ni toliko 'telegencije nemate da bar kamuflirate k'o ljudi da vas na prvu ne provalim, gledam i tamo na organima rasprdeo se klončina čobana iz busovače i kao on će nas da obavesti šta se dešava u Uk i...ma nevredno odgovora ako toliko ne možeš da povežeš ko sedi u vlasti svih ovih godina i to od 2000-te , gde si našao da računaš od 2001.-e?

12 godina, malo li je.A vlast ste morali formirati sa bilo kim jer ste bili toliko "jaki" da bi je mogli formirati sami.
Eto, sama ta cinjenica govori da ste bili smece od stranaka, da za 12 godina niste bili u stanju da bez predizbornih i postizbornih koalicija od milion stranaka dodjete do fotelje.
Na vasem mestu se bas ne bih dicila sopstvenim gloopostima.

Ебе ми се за то!

Ако подигне, поново изгради порушено Панчево и почне да врача имовину и новац отет Србима у Банату, онда могу речи нешто и позитивно. :grudvanje3:

Кад ће те престати да подржавате пљачку? :zddm6:

Ебе ми се за то!

Ако подигне, поново изгради порушено Панчево и почне да врача имовину и новац отет Србима у Банату, онда могу речи нешто и позитивно. :grudvanje3:

Tako je, obavezno svako da mu uputi bar po jednu privatnu zelju, koju ako ne uspe da ispuni za mesec dana onda je *****,..................koje ste vi seljacine.

Ебе ми се за то!

Ne podrzavam kradju takve koji kradu treba vesati ali podrzavam sve sto se u ovoj Srbiji novo izgradi ma gde bilo.

Ne podrzavam kradju takve koji kradu treba vesati ali podrzavam sve sto se u ovoj Srbiji novo izgradi ma gde bilo.
Свака нова изградња од стране актуелне власти, је дугогодишња пљачка грађана, бунар без дна!

- - - - - - - - - -

Tako je, obavezno svako da mu uputi bar po jednu privatnu zelju, koju ako ne uspe da ispuni za mesec dana onda je *****,..................koje ste vi seljacine.
А која си ти?

Подржаваш сатанизацију Срба у Банату? Знаш ли колико је породица уништено и побијено од кад је ДОС дошао на власт?

Колико су ДС ДОСсисти побили Срба и за време Милошевића?

Немој да ти пожелим ни најмањи део тога...

Ako ti je Sabic dostavio informaciju da je neko nesta ukrao od ljudi iz vlasti prosledi meni ja cu se pozabaviti njima.z;)
Незнам о чему причаш, осим да скречеш са истине. :)

Постоји континуитет пљачке и сатанизације Срба, државе и Цркве, започето од тита и комуниста, а сад кулминира актуелна власт у свему томе.

Србије још мало неће бити.

Poslednja izmena:
Да вас приупитам вас паметне СНСовце, и вас који их подржавате, зашто се продаје у Панчеву само покварена/неисправна храна?

Почев од кромпира, јужног воћа, итд...

- - - - - - - - - -

Vucic izlazi na izbore da bi dobio mandat jos cetiri godine i da bi uveo Srbiju u EU a time sebe upise u srpsku istoriju,verujem da ce Prokop u celosti biti zavrsen.
Вучић иде на изборе да би се повукао, спасоа себи главу, или да остане у врху власти подржан од свих партија, што су већ припремили...

Припремили су "елиту" која ће да влада после избора, још само да потврде, и зато вам могу речи- "ВЕЖИТЕ СЕ, ПОЛЕЧЕМО!!!"

Да вас приупитам вас паметне СНСовце, и вас који их подржавате, зашто се продаје у Панчеву само покварена/неисправна храна?

Nije to slucaj samo u Pancevu ali pitaj te sto prodaju i zasto nas truju.Stoka hoce samo da zaradi a sta ce biti sa nama yebe im se,do nas je nije sve do Vucica.

- - - - - - - - - -

Вучић иде на изборе да би се повукао, спасоа себи главу, или да остане у врху власти подржан од свих партија, што су већ припремили...

Припремили су "елиту" која ће да влада после избора, још само да потврде, и зато вам могу речи- "ВЕЖИТЕ СЕ, ПОЛЕЧЕМО!!!"

Nisi shvatio koliko je Vucic inteligentan i kako rezira stvari pa i izbore, ladno je mogao da ceka kraj mandata ali zeleo je da bude na celu vlade i drzave 2020 godine kad bi Srbija mogla da udje u EU ako se ne raspadne do tada.

Nije to slucaj samo u Pancevu ali pitaj te sto prodaju i zasto nas truju.Stoka hoce samo da zaradi a sta ce biti sa nama yebe im se,do nas je nije sve do Vucica.
О томе се ради, знам да није само у Панчеву, али задњих дана сам попиздео, не постоји ниједан прехрамбени производ у Панчеву а да је здрав, читав, да је исправан за исхрану, осим хлеба и брашна. :)

Кромпир зелен и покварен, као и лук, зелен, и све остало из пољопривреде, Јужно воће такође, највише мандарине, поморанђе, банане, јабуке... попљеснављене...

- - - - - - - - - -

Nisi shvatio koliko je Vucic inteligentan i kako rezira stvari pa i izbore, ladno je mogao da ceka kraj mandata ali zeleo je da bude na celu vlade i drzave 2020 godine kad bi Srbija mogla da udje u EU ako se ne raspadne do tada.
Не бих о његовој интелигенцији, али могу речи да се влада према ситуацији, а ову ситуацију сам још много раније предвидео и писао о томе овде...

Није прикладно причати о нечијој интелигенцији ко је слуган сатаниста и корупције, поготово кад се узме у обзир да се о садашњим дешавањима знало још пре више од 30 година...

О томе се ради, знам да није само у Панчеву, али задњих дана сам попиздео, не постоји ниједан прехрамбени производ у Панчеву а да је здрав, читав, да је исправан за исхрану, осим хлеба и брашна. :)

Кромпир зелен и покварен, као и лук, зелен, и све остало из пољопривреде, Јужно воће такође, највише мандарине, поморанђе, банане, јабуке... попљеснављене...

Ni hleb i brasno vise nisu zdravi kod nas i tu se trpaju raznorazni aditivi koji su stetni za zdravlje na duzi rok a sta se sve uvozi i prodaje sam znas.Za uvoz pomija sa zapada kriva je vlast a posebno mesa.

Само уцењен и глуп човек води само светску политику, не обазирући се коју штету наноси свом Народу и држави, неинтересујући се да интерну политику спроведе у позитивном смеру ка уздизању Србије и Народа.

А то је Вучић.

Размисли која је то врста интелигенције.

Poslednja izmena:
Објављено: 25. јануар 2016, 20:13

ДА ЛИ УМЕТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ ОВАЈ БРОЈ: Јавни дуг Србије на данашњи дан!

Према подацима Управе за јавни дуг, Стање јавног дуга Републике Србије на дан 25.01.2016. годинe износи…

… 3.064.402.588.698 динара!

Дана 03. фебруара 2016. године планирано је реотварање емисије трогодишњих државних обвезница Републике Србије деноминованих у еврима, првобитно емитоване 21. јануара 2016. године.
Планирани обим емисије износи 34.879.000 евра са купоном од 2,000 одсто. Исплата купона се врши годишње.
На аукцији трогодишњих државних обвезница Републике Србије деноминованих у еврима, одржаној 21. јануара 2016. године, понуђен обим емисије износио је 150.000.000 евра.
Укупан обим тражње износио је 115.121.000 евра, односно 76,75 одсто обима емисије. Реализовано је 115.121 комада државних обвезница укупне номиналне вредности 115.121.000 евра. То представља 76,75 одсто обима емисије.
Државне обвезнице су продати по стопи приноса од 3,40 одсто на годишњем нивоу, а на наплату доспевају 25. јануара 2019. године.
Стопа приноса, по којој су продате данашње хартије од вредности, нижа је за 0,10 процентних поена у односу на претходну аукцију хартија од вредности исте рочности емитоване децембра 2015. године.
Примања по основу данас емитованих хартија од вредности користиће се за финансирање обавеза по основу раније емитованих хартија од вредности и кредитних обавеза које доспевају у првом кварталу 2016. године.

BRAVO ZA PREDSEDNIKA NIKOLIĆA!!!

Na današnjem otvaranju Centra za istraživanje matičnih ćelija u Kragujevcu Predsednik Srbije je rekao:

" Centar će sačuvati „ono najbitinije, najlepše i najvažnije – karakteristike srpskog naroda“, i nastavio da treba da se rađaju „srpska deca, sa srpskim genetskim materijalom, sa srpskim kodom, sa srpskom prošlošću i srpskom budućnošću“.

z:lol: Ne bih mu ga ni ja bolje napisala, samo sa dužom razradom, da svi čuju i dobro upamte z:lol:

More, lep ti taj šešir... Mada, bolje da šešir nemaš....

A kada smo kod Prokopa, šta je tamo uopšte završeno? Ova stanica je inače bila u funkciji odavno, samo nam se železnica urušila kao kula od karata.

I tamo neke 1884 je išao voz na relaciji Beograd - Niš (radovi započeti 1881), a danas 130 i neku godinu kasnije veliki uspeh je što je proradio voz na relaciji Beograd - Novi Sad. I jeste s obzirom da je prošlo dve godine od početka obnovljenih radova, tamo u 19, veku su im trebale čitave tri godine za relaciju Beograd - Niš, a ova Vlada je uspela da završi relaciju Beograd -Novi Sad za samo dve godine. Vauuu!!!! Bravo za Vučića!

Back