Успеси Вучићеве владе

z:lol: Evo sam se potresla z:lol:

УСТАВНИ СУД ПРОГЛАСИО НЕУСТАВНИМ ПРИТВОР МИРОСЛАВА МИШКОВИЋА, ОДБРАНА ТРАЖИ ДА МУ СЕ ВРАТИ 12 МИЛИОНА ЕВРА ЈЕМСТВА

vucicmiskovic.jpg

Одбрана Мирослава Мишковића тражи да се бизнисмену врати 12 милиона евра јемства пошто је Уставни суд прогласио неуставним решење о притвору, пише Н1.

Подсећамо, Мишковић је оптужен за малверзације у приватизацији путарских предузећа.

„Након усвајања уставне жалбе одбране Мирослава Мишковића од стране Уставног суда 5.11.2013. године и доношења одлуке о повреди уставних и законских права на ограничено трајање притвора према окривљеном Мирославу Мишковићу, Уставни суд је поново, други пут донео дана 21.01.2016. године одлуку којом се усваја и друга уставна жалба и утврђује повреда права Мишковића на ограничено трајање притвора“, саопштила је адвокатска канцеларија Томановић која заступа Мишковића.

Уставни суд је прогласио неуставним решење о притвору Мишковића, које је било основ за доношење одлуке о јемству у износу од 12 милиона евра као замена за притвор.

„Из незаконите и неуставне одлуке о продужењу притвора не може проистећи законита одлука о јемству, па из тих разлога одбрана Мирослава Мишковића тражи да се јемство врати“, навео је Мишковићев бранилац, пренела је Н1.

Б92

Najvise "zahvaljujuci njegovom hapsenju" su SNS - novci i dosli na vlast i sta ce sad pred ove nastupajuce Izbore ?!
Ko li ce da im "bude alternativa i spasilac" pred ove , nastupajuce ...?!
Mozda one trudnice , penzioneri i socijalni slucajevi koji se "dobrovoljno sa senfom naplacase Solidarnog poreza" ... ?!

z:lol: A što si se ti Mračak, osetio ugroženim? Kad su Srbi imali loš odnos prema manjinama? Čak naprotiv, isuviše tolerantan, od države Srba izdajom postadosmo država građana. Što to isto nije uradila rvatska, npr, već je ratnim zločinom proterala Srbe i postala skoro etnički čista zemnja, u 21. veku, usred Evrope?

Ne lupaj :D Mene pogađa samo ljudska glupost kojom dotični obiluje. I drago mi je što je počeo konačno iskreno da govori :D

Inače, ja sam Srbin, ateista, antikomunista, antifašista. Čudiš se? :D

Idi begaj. Ovo je zaista traumatično. Ne znam hoću li više ikada imati snage da pogledam ženu koja se svlači. Nosićeš me na gru... duši...

z:lol:z:lol:

- - - - - - - - - -

Ne lupaj :D Mene pogađa samo ljudska glupost kojom dotični obiluje. I drago mi je što je počeo konačno iskreno da govori :D

Inače, ja sam Srbin, ateista - antikomunista, antifašista. Čudiš se? :D

Ne čudim se. Sve na gomili, to je jedno veliko ništa. Žešća papazjanija.

Inače, ja sam Srbin, ateista, antikomunista, antifašista. Čudiš se? :D

Mače, samo za tebe:

О ДЕЦИ СА СРПСКИМ ГЕНОМ: „Каква јерес, желим да сачувам своју нацију“

„Каква је то јерес и повреда Устава Србије ако неко жели да чува своју нацију?“, упитао је председник Србије Томислав Николић.

Он је овако одговорио на критике после свог говора на отварању Центра за матичне ћелије у Крагујевцу.

Николић је, коментаришући критике његове изјаве да би у нашој земљи требало да се рађају деца са српским генетским материјалом и кодом, рекао да је српска нација у кризи, а да он само жели да Србија створи услове својим грађанима, међу њима и Србима, да продуже врсту.

„Да наши чукунунучићи генетски личе на нас, да, ако би устао неко од њихових предака, да га препозна као свог. Иначе, свашта може да се деси и на то упозоравају стручњаци…само ћуте да не би били нападнути“, рекао је Николић за Пинк.

Упитан да ли је размишљао о оставци, што су затражили представници опозиције након тог говора, Николић је рекао да свако ко мисли да је он повредио Устав не треба да од њега тражи оставку, већ да покрене расправу у скупштини, па пред Уставним судом.

„Ако су ме грађани бирали на пет година, ко сам ја да кажем да ми је довољно четири године.?Нисам болестан, нисам лоше радио свој посао“, рекао је Николић.

Он је додао и да сматра да је срамота да се председнички мандат скраћује.

Председник је, говорећи о наталитету у Србији, рекао да нико неће да прича о проблему који у Србији гори, а то је да пре 20 година сваки 12. брачни пар није могао да има дете, док је данас сваки шести пар у таквој ситуацији.

„Кад говорите о тако нечему, онда увек ризикујете да вас намерно погрешно схвате и извуку оно што нисте мислили“, рекао је Николић.

Он је рекао да није мислио да би, рецимо, Мађари у банци матичних ћелија у Србији морали да узимају генетски материјал од Срба, већ да свако може да бира да ли ће да узима гентески материјал од Мађара …

Николић је казао и да заштитник грађана Саша Јанковић „као да седи на столици са иглом кад се помене његово име, те да скочи и пре него што размисли“.

Он је додао и да је српска нација у великој кризи, која је озбиљнија него кад би се поново десила поплава, јер поплава, каже, буде и прође ,а овај проблем систематски уништава народ.

Вучићевој камарили и њему лично желим исто што и он нама, да једе сву храну из контејнера коју нама продају по продавницама за дебеле новце.

Taj zdere kavijar i jastoge , organic egzoticno voce i povrce .

Sigurno se ne hrani sa 6 godina zamrznitom svinjetinom iz supermarketa .

Taj zdere kavijar i jastoge , organic egzoticno voce i povrce .

Sigurno se ne hrani sa 6 godina zamrznitom svinjetinom iz supermarketa .
Пресешче и њему и свима осталима све што су појели, без обзира што су изпланирали апсолутну пљачку и пљачкају на свим нивоима и то отворено!

Народ, деца, сви се разбољевају и многи умиру од разних болести које су добили од покварене хране, стока властелска неопевана!

Немају представу које ће их клетве стићи!

Poslednja izmena:
Пресешче и њему и свима осталима све што су појели, без обзира што су изпланирали апсолутну пљачку и пљачкају на свим нивоима и то отворено!

Iz tvojih usta u Bozije usi

- - - - - - - - - -

Mada sumnjam , obraz im je debeo kao opanak .

Imaju oni jos na raspologanju za trgovinu sa gazdama , nisu sve pokrali i rasprodali jos .

Iz tvojih usta u Bozije usi
Небрини Брате, чуо је Бог и видео, још само мало, убрзо их стиже. Ваљда ћу да преживим још то мало времена да видим уништавање багре неопеване која је икада владала Србијом!

Не помаже им ту никакав дебео образ, оно што надолази немогу избећи.

Zamisli da prizna Kosovo , pa to bi mu kupilo jos 10 godina na vlasti . Na stranu sto je javnost protiv toga .
Па то ладно може да уради, само кад му буду дали "сигнал" његове газде.

Сваки показатаљ поводом тога је Хрватска, и њена власт. Гледајући њих, њихову моћ да ли јача или слаби, у односу према Србији, може донети овакву или онакву одлуку по питању Косова.

Комуно лењинистима у Србији и РС управљају Хрвати.

Poslednja izmena:

Dmitrij ne ide u američku ambasadu, on ide kod kralja svih tajkuna - Putina po uputstva :cepanje:

- - - - - - - - - -

Mače, samo za tebe:

О ДЕЦИ СА СРПСКИМ ГЕНОМ: „Каква јерес, желим да сачувам своју нацију“

„Каква је то јерес и повреда Устава Србије ако неко жели да чува своју нацију?“, упитао је председник Србије Томислав Николић.

Он је овако одговорио на критике после свог говора на отварању Центра за матичне ћелије у Крагујевцу.

Николић је, коментаришући критике његове изјаве да би у нашој земљи требало да се рађају деца са српским генетским материјалом и кодом, рекао да је српска нација у кризи, а да он само жели да Србија створи услове својим грађанима, међу њима и Србима, да продуже врсту.

„Да наши чукунунучићи генетски личе на нас, да, ако би устао неко од њихових предака, да га препозна као свог. Иначе, свашта може да се деси и на то упозоравају стручњаци…само ћуте да не би били нападнути“, рекао је Николић за Пинк.

Упитан да ли је размишљао о оставци, што су затражили представници опозиције након тог говора, Николић је рекао да свако ко мисли да је он повредио Устав не треба да од њега тражи оставку, већ да покрене расправу у скупштини, па пред Уставним судом.

„Ако су ме грађани бирали на пет година, ко сам ја да кажем да ми је довољно четири године.?Нисам болестан, нисам лоше радио свој посао“, рекао је Николић.

Он је додао и да сматра да је срамота да се председнички мандат скраћује.

Председник је, говорећи о наталитету у Србији, рекао да нико неће да прича о проблему који у Србији гори, а то је да пре 20 година сваки 12. брачни пар није могао да има дете, док је данас сваки шести пар у таквој ситуацији.

„Кад говорите о тако нечему, онда увек ризикујете да вас намерно погрешно схвате и извуку оно што нисте мислили“, рекао је Николић.

Он је рекао да није мислио да би, рецимо, Мађари у банци матичних ћелија у Србији морали да узимају генетски материјал од Срба, већ да свако може да бира да ли ће да узима гентески материјал од Мађара …

Николић је казао и да заштитник грађана Саша Јанковић „као да седи на столици са иглом кад се помене његово име, те да скочи и пре него што размисли“.

Он је додао и да је српска нација у великој кризи, која је озбиљнија него кад би се поново десила поплава, јер поплава, каже, буде и прође ,а овај проблем систематски уништава народ.

Promašio je temu. Ako bi stvorili on i Vučić uslove za normalan život u Srbiji, niti bi ko odlazio, niti bi ljudi oklevali da imaju više dece. Tu je suština problema, a ne u njegovom blebetanju.

Хоће ли неко онога Министра просвете Вербића неко нормалан, ако га уопште има НАЈУРИТИ ИЗ ВЛАДЕ СРБИЈЕ......... па не могу да верујем шта тај лик ради........ џукела једна......
Књига у којој је наведено објављено зове се "ЕЛЕМЕНТИ ВЛАДАВИНЕ" а написао је Ненад Кецмановић - не може фотка да се ископира па ево линка:
http://www.vesti-online.com/Scena/Estrada/548522/Karleusa-u-udzbeniku-za-FPN

Sreda 27.01.2016.
16:14
Vestionline
Karleuša u udžbeniku za FPN
twitter.png

Jelena Karleuša pohvalila se na Tviteru da je pomenuta u udžbeniku koji se koristi na prvoj godini Fakulteta političkih nauka.

- Fakultet političkih nauka, predmet Uvod u političke nauke. #onokad uđeš u udžbenike a nisi morao da umreš - napisala je JK uz fotografije pomenute knjige.
Naime, radi se o udžbeniku "Elementi vladavine", koji se koristi za predmet "Uvod u političku teoriju" (mada je JK napisala da se predmet zove "Uvod u političke nauke").
Odkud Karleuša tamo? Pevačica se nalazi među zvezdama poput Madone, Bona Voksa, Džordža Klunija i Isidore Bjelice, koji se, kao primeri, nalaze u ovom udžbeniku.

z:((z:((z:((z:((z:((z:((z:((

Милутин Мркоњић: Новац за Прокоп је обезбеђен док сам ја био министар, они се само хвале окреченим зидовима

среда, 27. јануар 2016.

Поједини функионери СПС јуче су оштро критиковали што на отварање Прокопа није позван бивши министар саобраћаја Милутин Мркоњић јер сматрају да без њега овог прокејта не би ни било. Мркоњић је за Курир рекао да се не би ни појавио, чак и да је добио позив, али је и жестоко искритиковао СНС.

- Ја отварам само нове пројекте, а не оне офарбане и свеже окречене. Волео бих да ме позову када буду отварали неки нови пројекат, али то се до сада није десило. А што се тиче Прокопа, новац је обезбеђен у време док сам ја био министар. А они се само хвале кречењем.

Ако Стефановић и Михајловићка ишта знају о саобраћају ја сам спреман да разговарам са њима

У полемику се, поред министарке Зоране Михајловић, укључио и министар унутрашњих послова и потпредседник напредњака Небоjша Стефановић, коjи jе оценио да jе очигледно да jе премиjер Aлександар Вучић био у праву када jе рекао да ће се сада сви удружити како би покушали да га сруше.

Mркоњић одговара да, што се тиче подршке влади, она стоjи у сегментима реализациjе проjекта коjи су почети пре њих и да они имаjу ту част да их завршаваjу.

"Немоj да ови полтрони (Михајловић и Стефановић) покушаваjу да политизуjу моjе мишљење. Aко нешто знаjу о саобраћаjу, и jедно, и друго, jа сам спреман да разговарам с њима", рекао jе Mркоњић за Б92.

(Курир)

:rotf:

Милутин Мркоњић: Новац за Прокоп је обезбеђен док сам ја био министар, они се само хвале окреченим зидовима

среда, 27. јануар 2016.

Поједини функионери СПС јуче су оштро критиковали што на отварање Прокопа није позван бивши министар саобраћаја Милутин Мркоњић јер сматрају да без њега овог прокејта не би ни било. Мркоњић је за Курир рекао да се не би ни појавио, чак и да је добио позив, али је и жестоко искритиковао СНС.

- Ја отварам само нове пројекте, а не оне офарбане и свеже окречене. Волео бих да ме позову када буду отварали неки нови пројекат, али то се до сада није десило. А што се тиче Прокопа, новац је обезбеђен у време док сам ја био министар. А они се само хвале кречењем.

Ако Стефановић и Михајловићка ишта знају о саобраћају ја сам спреман да разговарам са њима

У полемику се, поред министарке Зоране Михајловић, укључио и министар унутрашњих послова и потпредседник напредњака Небоjша Стефановић, коjи jе оценио да jе очигледно да jе премиjер Aлександар Вучић био у праву када jе рекао да ће се сада сви удружити како би покушали да га сруше.

Mркоњић одговара да, што се тиче подршке влади, она стоjи у сегментима реализациjе проjекта коjи су почети пре њих и да они имаjу ту част да их завршаваjу.

"Немоj да ови полтрони (Михајловић и Стефановић) покушаваjу да политизуjу моjе мишљење. Aко нешто знаjу о саобраћаjу, и jедно, и друго, jа сам спреман да разговарам с њима", рекао jе Mркоњић за Б92.

(Курир)

:rotf:

Neko ko je oštetio Srbiju za stotine miliona evra, svojim bahaćenjem i nestručnošću je verovatno među poslednjim koji treba da drži pridike.

On je hodajuća sramota za inženjersku struku.

Svi mi ovde imamo slično mišljenje, tj. Vučićeva vlada ne valja pa to ti je, ništa uradili nisu, samo obećavaju (čitaj Vučić obećava). Njegov najveći uspeh je taj da će na novim izborima OPET glasati za njega. Ovaj narod nije normalan, isto kao za vreme Miloševića, što nam je gore bilo, to su ljudi bili više za njega, pa i ne treba nam bolje ako tako većina misli, meni muka samo što nisam u toj većini, a niko me i ne pita za mišljenje.

Back